Theo Rose, desființată de fani după ce s-a despărțit de Alex Leonte și a decis să formeze un cuplu cu Anghel Damian, pe care toată lumea îl cunoaște drept regizorul serialului Clanul, în care joacă și frumoasa lui parteneră de viață. Tocmai de aceea mulți oameni au crezut că relația lor este o strategie de marketing, pentru a ajuta la promovarea lui, ceea ce nu este real, deoarece ei chiar sunt împreună.

Theo Rose, desființată de fani din mediu online

Theo Rose și Alex Leonte au decis să o ia pe drumuri diferite, în urmă cu ceva vreme, dar nu au considerat că este necesar să discute despre acest lucru și în mediul online. De aceea, oamenilor care îi urmăresc și care o cunosc pe ea de la începutul carierei sale le-a fost greu să creadă că ea și nepotul lui Nea Mărin s-au despărțit, în clipa în care au început să apară imagini cu Theo Rose și cu noul ei iubit, pe internet. Cântăreața a precizat că ei nu sunt separați de puțin timp, ci nu l-a înșelat pe Alex Leonte așa cum au scris unii și cum au crezut.

Așa cum era de așteptat, cei doi foști iubiți au ieșit în față cu declarații pentru a lămuri pe toată lumea, dar mai ales pe cei care au susținut că artista l-ar fi înșelat pe cel alături de care a petrecut mai bine de cinci ani de zile. Cântăreața a spart gheața și a recunoscut că există un nou iubit în viața sa, despre care a promis că va povesti mai multe doar că nu la momentul actual.

Nici fanii ei nu au putut să se abțină de la comentarii și i-au adresat cuvinte dure vedetei care până acum nu s-a confruntat cu un hate atât de mare niciodată și pe care părea că toată luma o iubea. Ei bine, oamenii i-au spus c i s-a urcat celebritatea la cap și că era de părere că este cu picioarele pe pământ. Alte persoane au preferat să generalize legat de acest subiect, dar se pare că artista nu pune la suflet aceste lucruri, ci se bucură de tot ceea ce i se întâmplă.

„Credeam că ești și tu cu picioarele pe pământ, dar se pare că vedetismul și ție ți-a luat mințile…!”, „Băi, ce înseamnă femeile astea, stau cu un om ani de zile iar apoi se despart de băieți buni și după își fac alt iubit fără nicio problemă, de acum nu o să-ți mai ascult piesele, la revedere”, „Băi, ce înseamnă femeile astea, stau cu un om ani de zile iar apoi se despart de băieți buni și după își fac alt iubit fără nicio problemă, de acum nu o să-ți mai ascult piesele, la revedere”, „Să-ți trăiască ție, după ce am văzut cu ce terminat te-ai combinat, nici de-ai fi ultima n-aș sta cu tine. Păcat”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Theo Rose, conform celor de la fanatik.ro.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.