Alex Leonte a dat primele declarații în care a vorbit despre despărțirea de Theo Rose, după ce a primit mai multe mesaje din partea fanilor care îl susțin și cărora le pasă de el. Acesta a ținut să lămurească și el situația și să își exprime punctul de vedere mult așteptat de toată lumea.

Alex Leonte, despre despărțirea de Theo Rose

Theo Rose a fost surprinsă de paparazii în compania unui alt bărbat și anume regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, iar imaginile respective au ajuns imediat virale pe social media. Mulți au crezut și au sperat, în același timp, faptul că este doar o glumă venită din partea astistei așa cum i-a obișnuit de-a lungul timpului sau chiar o strategie de marketing, dar nu a fost niciuna dintre cele două variante.

Anghel Damian și artista formeză un cuplu de ceva timp, dar au preferat să țină totul secret până în clipa în care ar fi considerat că a venit vremea, dar cineva i-a dat de gol mai repede decât s-ar fi așteptat, iar cântăreața s-a văzut nevoită să vorbească despre acest aspect pe contul ei oficial de Instagram, unde este foarte activă și sinceră cu fanii ei, care au fost foarte dezamăgiți de vestea pe care le-au dat-o. Mai mult de atât, ea le-a promis că le va povesti cum a început povestea lor de iubire, doar că nu acum, ci peste ceva timp, după ce se vor mai calma lucrurile cât de cât.

După ce au criticat-o în fel și chip și au acuzat-o de faptul că l-ar fi înșelat pe nepotul lui Nea Mărin, ea le-a mai zis oamenilor că nu s-a pus probleme de una ca asta, deoarece ei nu mai formau un cuplu în momentul în care a decis să fie împreună cu regizorul serialului Clanul. Alex Leonte a dat și el o serie de declarații legate de separarea de fosta lui parteneră și a explicat clar faptul că nu a fost înșelat, pentru că ruptura dintre el și Theo Rose s-a produs în urmă cu ceva timp pe cale amiabil și fără certuri. De asemenea, a vrut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la el și i-au transmis mesaje.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte, pe contul lui oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.