Anghel Damian a oferit primele declarații despre relația cu Theo Rose, după ce au fost suprinși împreună de către paparazzi. Aceștia nu ar fi făcut, cel mai probabil, relația publică prea curând, ci la momentul potrivit după cum a mărturisit chiar artista, dar s-au văzut presați de împrejurimi să confirme faptul că sunt împreună.

Ce a declarat Anghel Damian despre relația cu Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, iar mulți bărbați ar da orice să fie într-o relație cu ea. Ar fi putut să îi aibă pe toți la picioare, dar a fost împreună cu Alex Leonte timp de mai bine de cinci ani. În tot acest timp au trecut prin multe împreună și chiar locuiau împreună în aceeași casă și păreau că au genul acela de relație la care unii doar visează, dar în realitate lucrurile nu stăteau deloc bine, pentru că după cum chiar Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de mii de oameni în fiecare zi, au decis să se despartă, deoarece lucrurile nu mai funcționau de ceva vreme.

Mai mult de atât, vedeta a spus clar că a decis să formeze un cuplu cu actualul ei partener de viață, regizorul serialului Clanul, după ce a terminat relația cu Alex Leonte, ceea ce înseamnă că nu l-a înșelat, așa cum a fost acuzată cântăreața la scurt timp după ce au apărut imaginile în care se săruta cu Anghel Damian.

După ce și-au dat seama că nu mai cum să ascundă relația, atât Theo Rose cât și tânărul regizor au vorbit despre ceea ce se petrece între ei. Anghel Damian a scos în evidență același lucru precum partenera lui de viață și anume faptul că nu a înșelat nimeni pe nimeni și că relația lor este una asumată. A mai adăugat și că vor vorbi mai mult despre povestea lor de iubire, când vor avea mai mult precizări decât cele făcute până la momentul actual.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, a declarat Anghel Damian, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.