Anamaria Prodan a început să plângă în direct, dar nu din cauza perioadei grele pe care o traversează, ci pentru că și-a amintit de femeia care i-a dat viață, care a ajutat-o să devină femeia care este astăzi din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar și care, din nefericire, nu mai este printre noi.

Anamaria Prodan a început să plângă într-o emisiune

Anamaria Prodan este una dintre femeile de succes de la noi din țară, iar de mai bine de un este în atenția oamenilor din cauza divorțului de fostului ei soț care încă ocupă primele pagini ale ziarelor. Vedeta a dat nenumărate declarații despre acest subiect sensibil, dar are momente precum cel prin care a trecut recent în care simte că a ajuns la capătul puterilor, când își amintește prin câte a fost nevoită să treacă, mai ales pe vremea când încerca să îi salveze viața mamei sale.

De curând, impresara a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde și-a pus sufletul pe tavă, a vorbit sincer și a început să plângă în clipa în care și-a amintit că a avut și momente în care a simțit că nu mai poate merge mai departe, dar a reușit totuși să o facă de dragul copiilor săi pe care îi prețuiește din tot sufletul ei și pentru care ar face orice sacrificiu.

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Exclusic VIP.

În timp ce se afla în platoul emisiunii respective, vedeta și-a amintit de momentele în care fostul ei partener de viață nu făcea altceva decât să își trimită copiii de acasă, în America, doar pentru a scăpa de ei și pentru a-și putea vedea de treaba lui. Mai mult de atât, ea a povestit că Laurențiu Reghecampf mințea în ceea ce privește femeile din viața sa, iar Anamaria Prodan încerca să facă tot posibilul pentru a nu-i strica imaginea, așa că îl acoperea.

Citeste si:
Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct: „Este o părere...
Zanni l-a desființat pe...

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.