Theo Rose a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, iar imaginile respective au devenit într-un timp foarte scurt virale. În timp ce unii au crezut că este doar o scenă din serialul în care a primit un rol și frumoasa artistă, alții au fost convinși că relația lor este pe bune, mai ales că bărbatul alături de care a fost pozată vedeta este nimeni altul decât regizorul serialului „Clanul”.

Theo Rose, declarații după despărțire

Theo Rose forma un cuplu cu Alex Leonte, pe care multă lume îl cunoaște drept nepotul lui Nea' Mărin și păreau extrem de fericiți împreună, dar se pare că lucrurile nu mai stăteau chiar atât de bine între ei. În urmă cu scurt timp au început să circule câteva imagini cu frumoasa artistă în compania regizorului serialului „Clanul”, Anghel Damian în care se sărutau, moment în care fanii au început să o bombardeze cu întrebări legate de separare de Alex.

Mulți dintre cei care au văzut fotografiile respective au preferat să creadă că nu este pe bune tot ceea ce se întâmplă, moment în care vedeta s-a simțit datoare cu o serie de explicații, așa că a făcut câteva Story-uri, pe contul său oficial de Instagram, în care a vorbit despre situație cât mai sincer cu putință. Theo Rose a început prin a spune că din imaginile care au apărut în presă reiese faptul că un alt bărbat a apărut în viața sa, ceea ce este complet adevărat, doar că se pare că fostul ei partener de viață știa deja lucrul acesta. Familia și cei mai buni prieteni de-ai artistei erau și ei la curent.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine”, a declarat Theo Rose.

Mai apoi, cântăreața a explicat faptul că nimeni nu a înșelat pe nimeni în cazul lor și că ei au vorbit sincer despre acest subiect, despărțindu-se din cauza faptului că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei. Vedeta a decis să își refacă viața personală la scurt timp după despărțire, fostul ei iubit știind despre relația pe care ea o avea cu Anghel Damian, regizorul serialului în care joacă și ea. De asemenea, Theo Rose știe că nu i-a greșit cu nimic lui Alex Leonte și este împăcată în acest sens.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis. Situația asta a venit ca un topor, eu vă spun că n-am păcat în situația asta, sunt liniștită. Sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.