Theo Rose a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii ei de pe Instagram i-au adresat zeci de întrebări unele serioase, iar altele pe seama cărora artista s-a amuzat copios. Ca de fiecare dată, cântăreața a încercat să răspundă pe Story la cât mai multe dintre ele. Cele mai multe dintre întrebări au fost legate de serialul în care va juca, dar nu a dat prea multe detalii despre acesta.

Theo Rose, luată la întrebări pe Instagram

Theo Rose este una dintre artistele momentului, iar fanii ei profită de fiecare moment în care au ocazia să îi adreseze tot felul de întrebări. Sinceră din fire, ea nu evită să le ofere răspunsuri chiar și la cele mai personale dintre ele și chiar și le cele neformulate corect. De exemplu, în timpul ultimelor discuții cu fanii, cineva a întrebat-o pe frumoasa artistă care va fi ultimul ei single, iar vedeta a intrat în jocul persoanei respective și a întrebat-o dacă deja se gândește la finalul carierei sale.

Altcineva a vrut să afle cum de reușește să aibă o energie pozitivă, având în vedere lumea agitată în care trăim, iar răspunsul lui Theo Rose nu a încetat să apară. Cântăreața a spus clar că este și acest lucru un soi de menire pe Pământ și că așa s-a format de când era mică. Tot ea a spus că a crescut într-o agitație continuă, că s-a călit pentru viață și este de părere și-a găsit rolul în lume .și chiar funcționează.

‘’E și ăsta un soi de menire pe Pământ. Așa m-am format de când eram mică, cred că m-am născut cumva cu asta. Am crescut în agitație, în nebunie și ăsta am înțeles eu că trebuie să fie rolul meu în lume și funcționează’’, a declarat Theo Rose, pe Instagram.

Nici pe plan personal nu o duce deloc rău, vedeta fiind într-o relație de durată cu Alex Leonte, bărbatul care a susținut-o încă de la începuturile carierei sale, când nu era atât de cunoscută precum este acum și când nu câștiga atât de mulți bani pe câți câștigă acum. Acesta a susținut-o și când avea probleme cu anxietatea, moment despre care a vorbit în perioada în care era concurentă în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!. Din păcate pentru fanii ei, vedeta nu a fost marea câștigătoare a concursului, dar a reușit în schimb să câștige popularitate, ceea ce a ajutat-o enorm.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.