A trecut aproape un an de când Petrică Cercel a trecut în lumea celor drepți, iar familia lui nu a putut depăși momentul și, cel mai probabil, nu o va face niciodată. Manelistul a fost respectat și iubit de către cei dragi, pentru că a fost un om bun de la care au avut ce învăța. Unul dintre cei mai afectați de decesul lui a fost fiul său, Ionuț Cercel, care recent a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook.

Ionuț Cercel, mesaj la aproape un an de la moartea părintelui său

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de manele. Mii de oameni se adunau la concertele lui, își doreau să facă o poză cu el și îi ascultau piesele pe care le lansa pe YouTube. Atât de iubit a fost, încât oamenii nu au uitat de el nici măcar la aproape un an de la moartea sa. Piesele lui încă sunt ascultate, iar unora încă nu le vine să creadă că un om prea cum el a plecat dintre noi atât de repede. Cel care a mărturisit că nu va putea trece niciodată peste pierderea celei mai importante ființe din viața sa este fiul lui.

Ionuț Cercel are o familie frumoasă și o parteneră care îi iubește și pe care el o iubește la fel de tare și ar trebui să fie fericit cu viața pe care o duce, dar nimeni și nimic nu poate astupa golul pe care l-a lăsat în sufletul lui trecerea în neființă a lui Petrică Cercel de la care a învățat tot ceea ce știe acum și căruia îi datorează. Ar fi făcut orice, în urmă cu aproape un an, să îi salveze viața manelistului, dar a fost imposibil.

Recent, Ionuț Cercel a postat un mesaj foarte, foarte emoționant pe pagina sa oficială de Facebook, unde a spus clar că deși nu a mai urcat pe scenă de mai bine de cinci ani, oamenii nu au uitat de el, doar datorită părintelui său care a trecut în neființă. Îi este recunoscător pentru acest lucru și îi va fi pentru toată viața. Îi este greu să suporte dorul de părintele lui, dar știe că nimic nu îl va aduce înapoi.

”Ii mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal oamenii încă mă iubesc și imi ascultă melodiile ! Exact așa cum o spuneam în urmă cu18 ani , așa o spun și astăzi cu aceiași mândrie PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC, SUNT IONUT CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICA CERCEL, #multumescoamenibuni. E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta in situația in care tu nu mai cânti de 5 ani… #performanță”, a notat Ionuț Cercel pe Facebook.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.