Ionuț Cercel se afla alături de Florin, fratele său, în Prosper, în momentul în care clădirea a izbucnit în flăcări, seara trecută, iar manelistul a povestit cum au reușit să scape cu viață și este de părere că doar Dumnezeu i-a ajutat în asemenea momente. Pierderile sunt unele uriașe pentru ei, dar cel mai important este faptul că sunt în viață.

Ionuț Cercel, primele declarații după ce a scăpat din incendiu

Frații Cercel se aflau în studioul pe care îl avea în centrul comercial cuprins de flăcări, Prosper. Din fericire, ambii au reușit să iasă din clădire la timp, deși incendiul izbucnise chiar la etajul la care se aflau ei. Toate lucrurile pe care le aveau acolo valorează în jur de 40.000 de euro, dar banii nu sunt deloc cei care contează, ci doar faptul că au reușit să scape cu bine.

Se pare că Ionuț Cercel a fost anunțat de cineva că a luat foc clădirea, moment în care a ieșit pe hol, a văzut mult fum și s-a îndreptat către ieșirea principală. Centrul comercial a fost distrus în totalitate, dar nu eu existat victime, toți oamenii fiind evacuațil la timp.

“Eu și fratele meu, Florin, eram la înregistrari. Studioul meu e acolo, sculele, tot. Minim 40.000€ investiție. Sunt fericit că suntem bine, puteam să plătim ceva. Îmi pare rău de studioul meu, însă mă bucur că am scăpat cu bine. Am fost anunțat de cineva că a luat foc, era fum pe holuri, dar am ieșit pe la intrarea principală”, a declarat manelistul într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Tot în Prosper avea studioul de înregistrări și Marius Spider, care a susținut că oamenii au ieșit clădire, după ce au auzit o bubuitură puternică.

“A bubuit la noi, la etajul 4, și am reușit să fugim. S-a auzit o bubuitură mare. Nu știm de la ce a pornit. Când am ajuns jos, ardea tot etajul. Nu mai contează paguba, bine că am scăpat cu viață. Din fericire, nu sunt victime”, a declarat Marius Spider, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.