Un incendiu puternic a izbucnit la acoperișul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie, București. La fața locului intervin 8 autospeciale și două autoscări. Alerta de incendiu a bruiat câteva secunde conferința de presă de la Cotroceni.

Incendiu în București la magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie

UPDATE 18:54: Conform Inspectorului-şef al IGSU Orlando Şchiopu, peste 200 de persoane s-au autoevacuat din mall şi alte 50 dintr-un bloc aflat în apropiere, unde incendiul s-a extins de la o scânteie. Acesta a anunţat că nu au fost înregistrate victime sau probleme deosebite până în momentul de faţă.

Incendiul a fost localizat. Mai sunt doar mici focare la care trebuie să ajungem şi să îl lichidăm în final. Nu sunt victime până în momentul de faţă. Am reuşit să limităm propagarea la vecinătăţi", a declarat Orlando Şchiopu.

Un bloc aflat lângă magazinul Prosper a fost evacuat, anunță Digi 24. În complexul comercial se aflau o piață agroalimentară, o farmacie, o librărie și alte magazine.

Nu există victime, iar persoanele aflate în incinta clădirii sunt evacuate de pompieri.ISU anunță că există degajări mari de fum influențate de vânt și solicită închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 06 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.