Smiley împlinește astăzi 39 de ani, iar partenera sa de viață nu putea să lase o asemenea zi să treacă neobservată, chiar dacă a început pe platourile de filmare și oferit un interviu în care a vorbit despre cadourile ideale pe care ar putea să i le ofere partenerului ei de viață într-o asemenea zi. Este evident faptul că frumoasa vedetă este recunoscătoare pentru faptul că are alături de ea un bărbat precum artistul și că împreună au un copil pe care ambii și l-au dorit și care îi fac fericiți pe zi ce trece tot mai tare.

Smiley împlinește vârsta de 39 de ani

Ziua de 27 iulie este una cu o însemnătate aparte pentru Smiley, dar și pentru toate persoanele dragi. Acesta își sărbătorește ziua de naștere și a avut parte de o surpriză de zile mari din partea partenerei sale de viață și din partea celui mai bun prieten, Pavel Bartoș, încă de la miezul nopții care l-a prins pe platourile de filmare. Chiar el a zis că nu face altceva decât să sărbătorească prin muncă, dar a fost extrem de fericit că a reușit să aibă alături de ele cele mai importante ființe din viața, inclusiv pe fiica lui și a Ginei Pistol.

Vedeta de la Antena 1 a oferit un interviu sincer cu ocazia împlinirii frumosei vârste de 39 de ani a partenerui ei de viață și a recunoscut încă de la bun început faptul că îi este foarte greu să aleagă un cadou potrivit pentru el, deoarece are tot ceea ce și-ar putea dori un bărbat la vârsta sa. De asemenea, blondina a mai oferit câteva informații și despre fiica lor al cărei chip îl țin ascuns încă de ochii lumii, dar și despre multe alte lucruri care îl fac fericit pe Smiley.

”Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (cu o a doua sarcină, n. red.). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil (râde, n. red.). Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii (luate pe nepregătite, n. red.). Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el”, a declarat Gina Pistol, pentru fanatik.ro.

Prezentaroarea este de părere că toate lucrurile pe care le trăiesc ei în momentul de față reprezintă un dar de la Dumnezeu, o minune de care se bucură din tot sufletul lor și care nu se poate compara cu altceva. De asemenea, a menționat că Dumnezeu are alte planuri pentru artist decât să îi dăruiască un alt copil, chiar dacă oamenii pun tot felul de întrebări legate de acest subiect la momentul actual. Gina Pistol este de părere că nu îi poate oferi acestuia mai mult decât are deja și că venirea pe lume a copilului pe care îl au împreună este cea mai mare împlinire a sa.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

”Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu. Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, a mai zis ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.