Smiley a povestit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând pe ce anume s-au dus primii lui bani pe care i-a câștigat din muzică. Partenerul de viață al Ginei Pistol își amintește cu mare drag de vremurile acelea care l-au ajutat să devină artistul care este astăzi și care se bucură de un real succes, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube.

Smiley, despre primii câștigați

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară și foarte puțini știu despre el faptul că a fost un copil săra și că părinții lui nu își permiteau să îi ofere tot ceea ce își dorea. De exemplu, înainte de a deveni cunoscut, își dorea extrem de tare o pereche de adidași originali, care costau destul de mult și pe care a vrut neapărat să și-i cumpere din primii bani pe care i-a câștigat din muzică. Mai apoi, i-a uitat la sală, i-a părut rău, dar acum este fericit că a reușit să își învețe lecția.

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a declarat Smiley, pentru viva.ro.

În ciuda faptului că primii lui bani pe care i-a câștigat i-a dat pe o pereche scumpă de încălțări, în general știe cum să gestioneze sumele de bani pe care le câștigă și, de asemenea, a zis că nu și-a dorit niciodată să își cumpere lucruri care să valoreze o fericire. Nu mai este un secret faptul că trăiește din muzică și că are o carieră de ani de zile în spate, mii de fani care îl adoră și concerte unde se strâng foarte mulți oameni să îl vadă și să îl asculte.

Tot partenerul de viață al Ginei Pistol a spus că nu are nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericit, nici măcar de vacanțe scumpe așa cum se întâmplă în cazul multora dintre colegii lui de breaslă care pun accentul pe lucrurile materiale. El și-a dorit să facă muzică, nu mulți ban, ci doar sufiecienți încât să poată trăi de pe urma pasiunii sale.

Citeste si:
Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Cum a reușit să câștige lupta...
Micutzu a slăbit 50 de...

„Nu-mi trebuie multe ca să fiu fericit, dar mai și cheltui aiurea, după cum îmi mai spun apropiații din când în când. Eu niciodată nu mi-am dorit vacanțe exotice, ceasuri scumpe, nu am avut bucurii din aceste lucruri, eu mi-am dorit să fac muzică, să trăiesc din asta și să creez un spațiu în care să poată veni oricând să cânte și să înregistreze oameni ca mine. Pentru cine nu simte ca mine poate părea că eu cheltui aiurea”, a mai zis cântărețul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.