Anamaria Prodan, noi declarații în scandalul legat de pensia alimentară a fiului ei despre care ea spus că reprezintă o treime din salariul fostului ei partener de viață, dar pentru care judecătorii au luat o cu totul și cu totul altă decizie. Ei bine, Laurențiu Reghecampf este obligat să scoată din buzunar, în fiecare lună, suma de 2000 de euro pentru pensia alimentară a lui Bebeto., copilul pe care îl are împreună cu impresara.

Anamaria Prodan, despre pensia alimentară a fiului ei

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, iar scandalul dintre aceștia este și el în plină desfășurare și pare că nu va ajunge prea curând la final. Cele mai recente declarații pe care impresara le-a făcut în legătură cu fostul ei partener de viață și tatăl copilului sunt despre pensia alimentară care i se cuvine fiului lui și pe care este obligat să i-a ofere.

Dacă în urmă cu câteva zile impresara spunea că acesta trebuie să îi ofere copilului pe care l-au făcut împreună o treime din salariul pe care îl are ca antrenor, acum aceasta spune că ea și copiii ei nu se umilesc nici în fața judecătorilor, nici în fața țării pentru a cere pensie alimentară sau un program de vizită. În interviurile pe care le-a oferit în trecut, Anamaria Prodan a spus clar că l-a rugat pe fostul soț de mai multe ori să meargă să își vadă copilul, pentru că este de datoria lui să facă lucrul acesta, dar nu s-a întâmplat asta.

Pe contul ei de Instagram, vedeta a vorbit mereu sincer cu urmăritorii ei despre diferitele aspecte din viața sa care au fost subiect de discuție pentru ceilalți, iar recent a vorbit și despre cel legat de pensia alimentară pe care Reghe i-o datorează fiului lui și pentru care judecătorii au luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată. De asemenea, ea a ținut să precizeze că Bebeto nu este bătaia de joc a tatălui său, pentru care ea și toți copiii ei se roagă să fie ierte Dumnezeu pentru toate greșelile pe care le-a făcut față de ei. Tot ea a zis că fiului ei îi este rușine de tot ceea ce face tatăl lui, în ultimul timp.

‘’Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a notat Anamaria Prodan, în mediul online.

Citeste si:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, decizii importante legate...
Anamaria Prodan și Laurențiu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.