Laurențiu Reghecampf va plăti o pensie mai mică pentru fiul lui, după ce antrenorul a avut câștig de cauză acestuia și a fost stabilită o altă sumă pe care va fi nevoit să o scoată din buzunar, dar care este una mult mai mică decât cea inițială. Așa cum probabil se aștepta toată lumea, Anamaria Prodan a avut deja o reacție în acest sens.

Laurențiu Reghecampf, o pensie mai mică pentru copilul lui

Procesul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este în plină desfășurare, iar recent aceștia trec printr-o etapă în care antrenorul are un avantaj considerabil. După ce impresara a vorbit, în urmă cu doar câteva zile, despre pensia alimentară pe care trebuie să o plăteasc fostul soț pentru fiul pe care îl au împreună, dar se pare că acesta a făcut o contestație, iar Tribunalul Ilfov i-a dat câștig de cauză, urmând ca mai apoi să dezvăluie suma reală pe care el trebuie să i-o plătescă lui Bebeto și care nu este deloc atât de mare pe cât anunțase fosta sa parteneră de viață.

Inițial, Anamaria Prodan ceruse ca antrenorul să plătească o treime din salariul lui, dar Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o sumă fixă de 2.000 de euro, respectiv 10.000 de lei, decizia fiind una definitivă. Totodată, avocatul Anamariei Prodan a susținut că decizia aceasta poate fi schimbată pe parcurs și a spus și de ce anume.

„Nu pot vorbi despre soluția dată de curând de instanță, căci eu nu o mai reprezint pe Anamaria Prodan. Nu vorbesc acum în numele ei. Pot doar să vă spun cum funcționează lucrurile într-un astfel de proces, din punct de vedere legal.

Acel proces e unul provizoriu. Decizia produce efecte, dar are caracter temporar. Decizia poate fi răsturnată dacă apare un element de noutate, însă e una provizorie până când se finalizează complet procesul de divorț”, a declarat Oleg Burlacu, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a refuzat să ofere prea multe detalii despre ultimele informații legate de pensia alimentară care i se cuvine lui Bebeto. Vedeta a menționat că nu îi pasă deloc de acest subiect și nici de ordonanțele sau recursurile fostului partener, pentru că se face doar de râs. Anamaria Prodan a spus că îi va părea rău pentru toate lucrurile pe care le-a făcut și le-a zis, în clipa în care va da ochii cu copiii lui. În plus, a atras atenția și asupra faptului că fiul lui, Bebeto, va crește și va vedea tot ceea ce face tatăl lui, ceea ce nu îi va plăcea deloc.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta. Să facă ce îl povățuiește amanta sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.