Inacu Sterp a făcut și el o serie de declarații, pe canalul lui de YouTube, despre hoții care le-au furat seiful de aproximativ 100 de kilogramare în care erau câteva sute de mii de euro. Cei mai mulți dintre banii care se aflau acolo erau ai lui Culiță Sterp, bani câștigați de pe urma muncii sale pe care a susținut că urma să îi mute de acolo, dar fiind în fiecare zi la cântări nu a mai avut timp să se ocupe și de acest aspect.

Iancu Sterp, detalii despe hoți care le-au spart casa

Pe data de 5 iulie, în timp ce mama Geta și fiul ei, Iancu Sterp, se aflau la mare câțiva hoți le-au pătruns în casă și le-au furat un seif în care se aflau câteva sute de mii de euro. Deși oamenii legii au venit la fața locului, aceștia nu au aflat nimic care să îi ajute să găsească persoanele vinovate, mai ales că nu există nici măcar niște imagini pe camerele de supraveghere care să îi ajute în acest sens. Sora cea mare a fraților Sterp a fost cea care a descoperit ceea ce li s-a întâmplat și a alertat repede întreaga familie.

Au trecut aproximativ trei săptămâni de atunci și încă nu există un indiciu clar care să îi ajute să descopere persoanele care au pătruns în casa lor, în timp ce toată lumea era plecată. După ce Culiță Sterp a făcut un vlog în care a anunțat că oferă o recompensă de 25.000 de euro oricui îl ajută să recupereze mai bine de jumătate dintre bani sau 10.000 de euro celui care îl ajută să găsească măcar vinovații. Cei mai mulți dintre banii respectivi erau ai lui și tocmai de aceea vrea să facă tot posibilul să afle cine l-a lăsat fără ei.

Iancu Sterp a făcut și el un vlog în care a anunțat același lucru precum fratele lui, dar unde a mai zis în plus faptul că ei bănuiesc faptul că au fost mai mulți indivizi, pentru că altfel nu ar fi avut cum să scoată acel seif din casă și nu exclude varianta că ar putea fi cineva dintre apropiații lor care cunoșteau casa și care i-au urmărit de mai multă vreme.

„Pentru cei care nu știți, în urmă cu vreo două săptămâni am fost plecați de acasă, iar cineva ne-a spart casa. Bănuim noi că au fost mai mulți indivizi, cel puțin doi sau trei. Au luat un seif de peste 100 de kilograme, era foarte greu pentru un om să îl scoată din casă. În acest clip vreau să ating câteva aspecte pe care mama și Geta nu le-au menționat în vlog-ul trecut.

Cel mai important, noi, familia Sterp, oferim 20.000 de euro celui sau celor care ne pot da un indiciu care să ne poată duce la hoți, să recuperăm o parte din bani. Nu vreau să primesc mesaje la caterincă, e foarte serios vlog-ul ăsta. E ultima carte pe care o putem juca noi, să mai descoperim ceva.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

În seiful ăla erau foarte mulți bani, majoritatea aparțineau fratelui meu Culiță. Doar el știe cât doarme departe de casă, mănâncă prin benzinării și câtă oboseală pentru bani. Nicio meserie din lume nu e ușoară și în toate trebuie să investești bani și timp. Noi, dacă am putut, am făcut bine cui ne-a ieșit în cale, cu puțin sau mult. Dumnezeu ne-a ajutat să mergem tot înainte, chiar dacă nu o să descoperim hoții. Noi poate o să facem de 100 de ori mai mult, dar oamenii care ne-au luat banii o să îi cheltuie pe toți și iar o să apeleze tot la această variantă de a fura.

La un moment li se va înfunda toată mascarada și vor ajunge rău. Ați văzut și voi cât de greu e să muncești pentru bani. Scopul nostru nu e să băgăm pe nimeni în pușcărie, ci este să mai recupeărm ceva din ce ni s-a luat, din ce e al nostru. O să răspund acolo unde cred eu că e seriozitate”, a povestit Iancu Sterp, pe vlog.

Citeste si:
Au fost găsiți hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp. Aceștia...
Au fost găsiți hoții care...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.