Iulia Albu a făcut-o praf pe Maria Constantin, în cadrul emisiunii sale de pe Antena Stars, Politia Modei. Nu a fost singura despre care a avut lucruri dure de zis doar despre cântăreața de muzică de petrecere, ci și despre multe vedete de la noi din țară pe care nu neapărat că nu are la suflet, dar care nu au făcut niște alegeri vestimentare nefericite.

Maria Constantin, replică pentru Iulia Albu

Iulia Albu este o femeie sinceră, care a vorbit mereu așa cum a simțit despre multe dintre vedetele de la noi din țară care nu au făcut alegerile vestimentare potrivite. Criticului de modă nu îi scapă absolut nimic, iar recent a luat-o în vizor pe Maria Constantin despre care a zis clar că are un aer de picoliță care nu face altceva decât să se plimbe printre mese, dar și că a ales să se îmbrace așa cum o făcea Britney Spears în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a lui Mihai Albu a afirmat că nu este o prea mare fană a „pielii sale rotisate” și le-a sfătuit pe femeile care o urmăresc și pentru care cuvintele sale sunt importante să nu meargă la solar, pentru a-și schimba culoarea pielii așa cum a procedat cântăreața. Vedeta este de părere că pielea unei femei care merge la solar trebuie să arate puțin atinsă de soare, nu bronzate extrem de tare, așa cum a remarcat ea la îndrăgita artistă.

Așa cum era de așteptat, declarațiile sale au ajuns și la Maria Constantin, care nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre cele spuse de criticul de modă. Vedeta a spus, legat de faptul că are pielea foarte închisă la culoare, că se oftică de faptul că reușește să se bronzeze destul de repede și că se vede lucrul acesta. Tot ea a afirmat că la ea bronzul ține 2-3 zile, pentru că are pigmetul atât de alb, încât se duce destul de repede, tocmai din acest motiv apelează la solar.

”Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și culmea, asta cu bronzul să știi că sunt chiar ofticată pentru că, uite, într-adevăr mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată. La mine bronzul ține 2-3 zile pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce relativ destul de repede.Adică dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a declarat Maria Constantin, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.