Adela Popescu și Maria Constantin au fost luate în vizor de către Iulia Albu care nu s-a putut abține să nu le analizeze ținutele așa cum face de fiecare dată. De asemenea, criticul de modă a făcut și câteva observații dure despre cele două vedete, iar la un moment dat s-a legat chiar și de niște afirmații pe care le-a făcut soția lui Radu Vâlcan, nu doar da hainele sale.

Iulia Albu, despre Adela Popescu și Maria Constantin

Iulia Albu este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată, când a fost nevoită să comenteze ținutele vedetelor de la noi din țară și nu numai. Vedeta spune când îi place alegerea vestimentară pe care a făcut-o o persoană anume, dar critică dur atunci când alegerile unora nu sunt deloc inspirate și nu le avantajează în niciun fel și are și o emisiuni în care face lucrul acesta și care poartă denumirea de Poliția Modei.

Recent, vedeta a luat-o la bani mărunți pe Adela Popescu analizându-i ținuta pe care a decis să poarte în cadrul unui eveniment monden la care a participat recent. Ea a fost foarte, foarte atentă la detalii și nu a putut să nu remarce faptul că avea niște chei pe haină pe post de accesorii care nu au fost deloc pe placul criticului de modă. Nici măcar discursul ei nu a fost înțeles de Iulia Albu, care s-a legat și de el în cadrul discursului său.

„Această Adela Popescu a noastră s-a gândit să vină în întâmpinarea celorlalți invitați care și-au lăsat cheile de la casă pe jacheta ei. (...) Nu poți să susții o asemenea ținută dacă tu nu ai un discurs pe măsură, discursul neînsemnând doar ce scoți pe gură, ci și felul în care te uiți, felul în care mergi și alte lucruri. A spus că ”o femeie trebuie să fie cultă cât de cât”. Adică unde? Doar în cap? Doar în picioare? Asta cu „cultă cât de cât” mărturisesc că nu am înțeles-o niciodată. În rest, nu prea am înțeles ce-a spus.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Nici Maria Constantin nu a scăpat de cuvintele dure ale Iuliei Albu, care a vorbit despre ultimele apariții ale cântăreaței de muzică populară și de petrecere. Vedeta nu s-a putut abține și a precizat că arată precum o picoliță care se plimbă printre mese și că genul acela de top pe care a ales să îl poarte este ceva ce ar fi ales Britney Spears în urmă cu 20 de ani. De asemenea, le-a dat un sfat telespectatoarelor și le-a rugat să nu meargă la solar și să își schimbe culoarea de tot cum a procedat artista.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

”Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.