Showbiz 17 Mai 2022 10:51 de Diana Oprișan
De ce și-a făcut Maria Constantin atât de multe operații estetice, dar și cum a reușit să slăbească atât de mult a povestit chiar într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat.

Maria Constantin a vorbit despre intervențiile estetice

Maria Constantin și-a cucerit fanii nu doar cu vocea ei inconfundabilă, ci și cu frumusețea ei pentru care bărbații care o urmăresc au numai cuvinte de laudă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina a apelat la cei mai buni medici esteticieni pentru a ajunge să arate atât de bine și nici ea nu a ascuns acest lucru, vorbind mereu deschis despre toate intervențiile estetice pe care le are. Mulți au spus că este de o frumusețe rară și că nu ar fi avut nevoie de operații estetice, fapt cu care ea nu nu a fost de acord, ci a continuat să își îmbunătățească aspectul în ultimii ani din viața sa.

La momentul actual, frumoasa cântăreață de muzică de petrecere este mulțumită de aspectul ei fizic și crede că nu mai sunt lucruri de îmbunătățit în ceea ce o privește. Fanii ei, cei care o urmăresc încă de la începutul carierei când nu avea un succes atât de mare, au fost curioși să afle care este realul motiv pentru care a apelat la bisturiu, pentru că a fost mereu o femeie superbă, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a mărturisit despre nesiguranța pe care o simțea înainte de intervențiile respective. La vremea aceea, Maria Constantin nu avea deloc încredere în ea, dar odată cu trecerea timpului, a reușit să rezolve și acest lucru. Ori de câte ori se simțea nesigură, își mai făcea o intervenție estetică și avea impresia că problemele sale dispăreau ca prin minune.

„Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face! Au fost mult momente când am picat psihic!

Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă”, a declarat Maria Constantin, pentru click.ro.

Maria Constantin nu este fericită doar datorită faptului că are un trup de invidiat pe care știe extrem de bine cum să îl pună în evidență, ci și pentru că și-am găsit jumătatea alături de care simte că va trăi pentru totdeauna și cu care dorește să își întemeieze o familie.

Citeste si:
Pescobar, apărat de Maria Constantin în urma controalelor ANPC:...
Pescobar, apărat de Maria...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.