Maria Constantin este în culmea fericirii, după ce a mers la un control și după ce medicii i-au spus că poate rămâne din nou însărcinată. Vedeta își dorește acest lucru de mai bine de un an, dar a fost un lucru care a împiedicat-o.

Maria Constantin poate aduce pe lume un copil

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii frumoasei cântărețe faptul că în urmă cu mai bine de un an și-a pus silicoane. Și-a dorit extrem de tare lucrul acesta, dar a fost nevoită să suporte și anumite consecințe ale acestui moft pe care și l-a făcut. Mai exact, medicii care s-au ocupat de ea i-au interzis să rămână însărcinată timp de un, pentru că nu ar fi fost un lucru benefic nici pentru ea, nici pentru cel mic.

Ei bine, după luni întregi în care a sperat să va putea deveni mamă din nou, îndrăgita cântăreață a primit vestea cea mare din partea medicilor. Din fericire, este bine și pregătită pentru ceea ce va urma, doar că mai întâi ar vrea să facă nunta cu partenerul ei de viață, iar mai apoi să își programeze și venirea pe lume a mult doritului copil.

Așa cum a procedat și până acum, cel mai probabil, artista își va ține admiratorii la curent cu modul în care va decurge sarcina.

„Sunt foarte bine. Am fost la un control de un an de zile de la implantul pe care l-am făcut. Sunt în regulă cu totul (...) Am voie să fac orice, binînțeles. Dacă vrea Doamne, Doamne, da! (n.r. să devină iar mamă) Noi așteptăm mai întâi alt eveniment, nunta, după care ne gândim și la altceva. Nu am decis dată, nu am decis absolut nimic. Vedem pentru la anul cum vom programa toate lucrurile astea”, a declarat Maria Constantin, la Star News.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.