Maria Constantin a acceptat invitația Oanei Radu de a-i răspunde la câteva întrebări foarte interesante în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni". Moderatoarea a vrut să afle detalii și despre scandalul dintre blondină și Gabriela Cristea, iar ea nu s-a ferit să spună cum au stat, de fapt, lucrurile între cele două.

Maria Constantin, momentul adevărului

Maria Constantin a fost prezentă, în urmă cu doar câteva luni, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, în cadrul rubricii cu sosurile iuți, unde a fost rugată să spună trei lucruri negative despre Gabriela Cristea și din cauza faptului că nu s-au întâlnit niciodată, vedeta a spus ceea ce auzise la vremea respectivă despre partenera de viață a lui Tavi Clonda, iar de aici a pornit întregul conflict dintre cele două femei.

"Niciodată nu m-am întâlnit cu această doamnă.(...) Am fost chemată la o emisiune și era o chestie cu sosuri picante. Și, la un moment dat, întrebarea era "Spune 3 lucruri negative despre Gabriela Cristea".Am spus și eu ce am văzut în ultima perioadă pe la televizor, dar nu ce am auzit. Ce am văzut eu și am sesizat, adică la modul că a început să se îngrașe un pic, că nu știu ce, dar nu a fost cu intenție, pentru că nu o cunosc și nu am ce spune despre ea.", a declarat Maria Constantin, în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni".

Mai mult de atât, Maria Constantin a recunoscut că pe vremea când era cu Marcel Toader a găsit câteva dintre lucrurile fostei lui partenere de viață, iar pe unele dintre acestea chiar le-a păstrat. A zis, de asemenea, cum a reușit să stea cu acele obiecte în aceeași casă, lăsând mască prin intermediul declarațiilor sale, fiindcă nimeni nu se aștepta să fie atât de sinceră.

"Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă. Nu am vrut să le arunc pentru că nu mă deranjează. O dată ce o poveste este încheiată, e prea puțin important. Ulterior, și eu am lăsat multe lucruri. De la ea a rămas o casetă de make-up și câteva creme.", a mai povestit vedeta.

La un moment dat, vedeta a spus și care este motivul pentru care ea și copilul ei nu locuiesc împreună. Se pare că micuțiul locuiește alături de tatăl lui și chiar dacă îl vede foarte, foarte rar îl iubește mai mult decât orice pe lume.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

"Când m-am despărțit, am plecat cu copilul. Ulterior eu aveam de filmat la București o emisiune, trebuia să lansez un album, nu eram atât de cunoscută. Copilul nu era foarte obișnuit, pentru că eu m-am dus prima dată în apartamnetul părinților mei la Târgu Jiu, apoi am plecat la Vâlcea unde este casa părintească. Pentru că nu era casa lui, patul lui, lucrurile lui, copilul plângea mai tot timpul.

Avea 3 ani și jumătate, nici nu puteam să îi explic că mami cu tati nu se mai înțeleg. Atunci, a venit tatăl lui, cu părinții lui și au zis că o să îl țină cât am eu treabă la București. Ulterior, au început toate tamtamurile pe acolo și eu am fost nevoită să plec de la Târgu Jiu pentru că toată lumea avea ce avea cu mine.(...) Acum, copilul își dorește să vină la mine, dar, momentan, consider că eu fiind mai mult plecată, nu vreau ca eduicația lui să fie pornită pe un drum greșit.(...) Codruț se înțelege ok cu iubitul meu. Îi place de el.", a adăugat Maria Constantin.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.