Bursucu a acceptat invitația Alexandrei Ungureanu de a merge în platoul emisiunii sale pe care o moderează pe YouTube și a făcut o serie de mărturisiri amuzante despre nunțile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Vedeta Kanal D își amintește cu drag de evenimentele respective, chiar dacă de pe urma unora a avut numai de pierdut.

Bursucu, amintiri amuzante de la nunți

Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, a fost invitatul Alexandrei Ungureanu în cadrul emisiunii sale și a reușit să o facă pe artistă, dar și pe cei care au urmărit ediția respectivă să râdă în hohote. Acesta și-a amintit de nunțile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului și unde a avut parte de momente ciudate, în care mirele și mireasa au reușit să îl lase mască.

De exemplu, una dintre miresele la nunta căreia a fost invitat ca și coregraf își dorea o aventură cu prezentatorul de la Kanal D și era dispusă să renunțe la ideea de a se mai căsători, dacă el ar fi acceptat propunerile sale. De asemenea, a mai fost la o nuntă unde s-a furat cutia cu darul, motiv pentru care el s-a amuzat copios, dar se pare că a fost singurul care a râs într-o asemenea situție.

”Am avut și eu o poveste cu o mireasă care era îndrăgostită de mine. Se întâmpla acum vreo 12-13 ani. M-a sunat să o învăț dansul mirilor și să și prezint nunta. Zic ok. (…) După două zile m-a chemat la cumnata ei la masă. Ginerele la fel, un băiat foarte drăguț.(…) În ziua nunții, în camera de hotel, ea îmbrăcată în mireasă vine în fața mea și îmi spune: eu nu mă mărit cu asta! Eu te vreau pe tine”, a declarat Bursucu, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Bursucu și-a mai amintit și de mirele care s-a enervat la culme în momentul în care i s-a furat mireasa, iar supărarea a fost atât de mare, încât a decis să plece și el și a fost găsit într-o cameră hotel, care nu era a sa. La o altă nuntă la care a mers, mireasa a plecat cu banii, dar și cu fostul iubit, ceea ce l-a lăsat mască pe îndrăgitul prezentator de la Kanal D. Când și-au dat seama de ceea ce se întâmpla, de fapt, cei doi se aflau deja în avion.

Citeste si:
Teo Trandafir, amintiri triste din copilărie. Cum era Crăciunul...
Teo Trandafir, amintiri...

”Am mai fost la o nuntă unde s-a supărat mirele că s-a furat mireasa. S-a supărat atât de tare, încât a plecat mirele. Nu l-au mai găsit. S-a găsit apoi, într-o cameră de hotel care nu era a lui, undeva într-o cadă beat. Stătea în apă îmbrăcat”, a mai zis Bursucu.

”Am fost la o nuntă în țară s-a furat mireasa la 12:00 noaptea, iar apoi s-a mai furat o dată la 02:00 și noi nu ne-am dat seama că au furat-o de tot. A venit cineva care i-a spus mirelui că o așteaptă degeaba și noi nu ne-am prins, i-am zis mirelui că e vrăjeala.

El a zis că nu, că venise să o ia fostul iubit de la nuntă și a luat-o în rochia de mireasă în mașină și în două ore, când ne-am prins noi, ei erau deja în avion. Știi ce plângea mirele? Apoi mi-a zis ca ea a plecat și cu banii de nuntă, cu banii de sarmale”, a adăugat prezentatorul.

Citeste si:
Jador, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Artistul nu a uitat...
Jador, așa cum nu a mai fost...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.