BRomania a pus mereu cariera pe primul loc, iar la întâlnirea de zece ani cu colegii de liceu și-a dat seama că acest lucru nu este apreciat de oamenii din jurul lui, pentru că primea întrebări legate de familie și copii. Deși are o vârstă, producătorul nu și-a făcut publică nicio relație și nici nu a părut a fi pregătit pentru a fi tată și soț. Uite ce a declarat!

Este sau nu pregătit BRomania să se așeze la casa lui!?

Bromania se poate lăuda cu o carieră de succes pentru care a muncit din greu și la care a visat mereu, deși a fost la profil real. Acesta este actor, scenarist, regizor și cel mai important este producător, iar faptul că a făcut liceul respectiv l-a ajutat să se descurce mult mai bine cu bugetele și să nu fie păcălit în ceea ce privește contractele. Acum, toată lumea îl cunoaște, mai ales datorită filmelor în care apare și pentru care a muncit din greu.

De asemenea, a recunoscut că a pus mereu cariera pe primul loc, ceea ce i-a făcut pe foștii lui colegi să strâmbe din nas, pentru că ei aveau discuții despre familie și despre copii, iar atmosfera de acolo i s-a părut acestuia mult prea ciudată. Spre amuzamentul tuturor, BRomania a menționat că se miră de faptul că nu apărut vreun copil, pentru că a avut o perioadă mai rebelă în viața sa și nu era exclus ca acest lucru să se întâmple.

„Timpul trece, însă noi încercăm să facem fiecare secundă să conteze. Am fost la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, dar n-a fost chiar așa tare. Era o atmosferă ciudată. În primul rând toate fetele, dar și băieții, ziceau cum îi cheamă și câți copii au. Toată lumea aplauda. Când a venit rândul meu, le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”, a declarat BRomania, pentru ego.ro.

Producătorul a mai spus că s-ar descurca în cazul în care ar părea niște copii care ar spune că sunt ai lui. Ironic din fire, acesta a spus că dacă s-au descurcat cei din Game of Thrones în vremurile respective în care existau chiar și dragoni, se descurcă și el. Mai mult de atât, este de părere că dacă ar posta câteva imagini cu un copil pe rețelele sociale, la story, i s-ar tripla numărul de vizualizări, iar asta nu ar fi rău deloc. Din punctul lui de vedere, în țara în care trăim, dacă ești într-o relație și dacă ai un copil, lumea empatizează imediat cu tine. Este ferm convins și că ar face bani frumoși de pe urma copilului din campanii.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Între noi fie vorba, mă mir că nu a apărut vreun copil. Am avut o perioadă mai rebelă și mă așteptam să vină câțiva să spună că-s copiii mei. M-aș mega descurca. S-au descurcat ăia în Game of Thrones și ce vremuri au fost alea. Mai țineți minte că au fost cu dragoni.

S-au descurcat să crească copii și nu ne descurcăm noi? Dacă aș pune un copil în stories, în poze, s-ar tripla numărul de vizualizări. S-ar înmulți cu 10 like-urile pentru că așa funcționează la noi. Dacă ești într-o relație, dacă ai copil, lumea automat empatizează cu tine. Deci ar fi bine. Aș face bani și de pe urma copilului. Campanii cu scutece pentru copii, una alta”, a mai zis el pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.