Abi Talent a făcut o remarcă la adresa lui Matei Dima, vloggerul care a fost prins drogat la volan.

Abi l-a pus la zid pe Matei Dima după ce acesta a fost prins drogat la volan. „Regele României” - așa cum se intitulează el - subliniază faptul că nu consumul în sine îl deranjează, ci faptul că ar putea răni pe cineva din cauza comportamentului său.

„Am văzut acum că circulă o știre pe net, cum că nu știu ce vlogger era drogat la volan. Bă, problema nu e că se droghează, fiecare face ce vrea cu viața lui, chiar dacă ești vai @#$%%^ dacă te droghezi. Problema e alta.

Sunt atâția oameni care se întorc acasă de la muncă, obosiți, rupți, ca toată lumea, cum e normal… Și vine vlogger-ul #$%^^ care își trăiește el „viața la maxim”, se urcă la volan drogat, conștient că poate să facă accident și ce crezi? Mari șanse să-și piardă viața cineva care e așteptat acasă de familie, de la muncă. Asta e doar părerea mea, în funcție de detaliile pe care le știu și eu.” a fost mesajul postat de Abi Talent pe Instagram.

Întrebat care este motivul pentru care își dă cu părerea despre vedetele din România, acesta a răspuns:

„Mă întreabă mulți de ce-mi dau eu cu părerea despre orice. Pentru că sunt singurul din România care n-are prietenie cu nimeni și zice totul pe față și pentru că pot.” a mai adăugat Abi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.