Loredana Groza a dezvăluit secretul tinereții sale, după ce oamenii au susținut sus și tare despre ea că ar avea mai multe operații estetice pe care nu recunoaște că le are. Vedeta a primit mult hate din acest motiv din partea celor care i-au transmis că nu sunt orbi și că schimbarea ei de-a lungul anilor este una evidentă și nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul unor medici esteticieni foarte buni.

Loredana Groza și-a dezvăluit secretele

Loredana Groza este una dintre cele mai bune cântărețe de la noi din țară care are o carieră de ani buni în spate, motiv pentru care ea nu poate decât să fie mândră. De asemenea, este fericită și pentru faptul că oamenii încă o mai iubesc, îi ascultă piesele și merg la concertele sale în ciuda faptului că a trecut destul de mult timp de când era pe val. În timp ce unii preferă să se bucure doar de muzica ei, alții nu pot ignora schimbarea sa în ceea ce privește aspectul fizic, din ultimii ani.

Artista a început să intre din nou în atenția oamenilor, după ce a început să posteze imagini pe rețelele sociale care nu semănau deloc cu persoana pe care fanii o știau, iar înainte de a-i asculta declarațiile, aceștia au tras repede concluziile și au crezut că și-a făcut mai multe operații estetice, pentru a se simți mai bine în pielea sa. De atunci, Loredana Groza este întrebată despre operațiile estetice pe care neagă că le are în aproape toate interviurilor.

De curând, a decis să le închidă din nou gura haterilor și le-a spus că secretul tinereții sale nu constă în operațiile estetice, iar acest lucru este după părerea sa un lucru general valabil. Cântăreața este de părere că o femeie își poate o face o sumedenie de intervenții estetice, dar dacă nu are grijă de piele sa, atunci toate eforturile au fost în zadar. Mai mult de atât, ea le-a dat chiar și un sfat și anume le-a zis să nu își expună pielea la soare, pentru că este foarte importantă.

”Important e să te hidratezi, să te demachiezi în fiecare seară. E prima lecție pe care am învățat-o din momentul în care am apărut pe scenă și am început să folosesc fardurile”, a declarat Loredana Groza în cadrul unui interviu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...


”Pielea e cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Poți să-ți faci 1000 de operații, tot felul de chestii, dar dacă pielea nu are calitate... Nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Asta e secretul cel mai important”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.