Showbiz 11 Mai 2022 14:18 de Diana Oprișan
Loredana Groza a mărturisit, în cadrul unui interviu, care este părerea sa sinceră despre Micutzu, noul ei coleg de platou. Iată ce a putut spune despre îndrăgitul comediant.

Părerea Loredanei Groza despre Micutzu

Loredana Groza și Micutzu sunt prezentatori emisiunii de la Antena 1, „România are roast” și chiar dacă proiectul este încă la început, ei au avut suficient timp să își facă o impresie unul despre celălalt. Îndrăgita cântăreața a fost cea care a spart gheața, iar în cel mai recent interviu pe care l-a oferit a vorbit despre colegul ei. Spre surprinderea tuturor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa comediantului, pe care l-a introdus ca fiind un prezentator deosebit comparativ cu toți cei pe care i-a cunoscut până în clipa de față.

În ceea ce privește prezența celor doi, jurata de la X Factor a spus clar că este de părere că Micutzu stă cu ochii pe ea, fără ca ea să nu aibă nici cea mai mică idee și că se îmbracă și el în funție de alegerile sale vestimentare. Artistei i s-a părut prea mare coincidența de a purta piese vestimentare asemănătoare, fără a vorbi înainte despre acest aspect.

Emisiunea pe care cei doi o prezintă împreună va avea marea premieră în această seară la Antena 1, iar mulți dintre cei care au aflat deja despre proiectul respectiv, așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum le-a fost prima zi de filmări. Aceasta îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară, printre care se află Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță, iar concurenții se luptă pentru marele premiul în valoare de 10.000 de lei.

“E deosebit față de alți prezentatori TV. (…) Nu știu cum se face, ori mă urmărește pe ascuns, se îmbracă asortat cu mine și astăzi am venit cu niște blugi rupți, hopa și el. Zic ‘Băi băiatule, ce-i cu tine? Chiar așa? Nu poate să facă omul nimic..’.”, a declarat Loredana Groza, la XNS.

Citeste si:
Andreea Bălan și Loredana Groza au plecat în India. Artistele l-au...
Andreea Bălan și Loredana...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.