Nu foarte multă lume știe că Mara Bănică și Bianca Drăgușanu au fost bune prietene în urmă cu mai mulți ani, dar au trecut deja și mulți de când nu își mai vorbesc. Jurnalista a explicat de ce au ajuns în situația în care nu mai schimbă o vorbă și de unde a pornit întregul scandal. De asemenea, a mai spus și numele unei alte vedete care nu o mai are deloc la suflet.

Mara Bănică, despre prietenia cu Bianca Drăgușanu

Mara Bănică se află pe lista celor mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, dar a fost în trecut și prezentatoare TV, vreme în care și-a stricat prietenia cu mai multe persoane publice de la noi din țară. De asemenea, mulți o cunosc de pe vremea când era colega Mirelei Vaida la Acces Direct, perioadă în care și-a luat extrem de mult hate din partea oamenilor, din cauza sincerității de care a dat dovadă în unele momente, dar și din cauza atitudinii pe care mulți o considerau nepotrivită față de subiectele pe care le abordau în cadrul emisiunii.

După ce a născut, jurnalista a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și recăpăta forțele și pentru a fi alături de fiica ei cât mai mult timp posibil. Și-a luat rolul de mamă în serios, iar mulți dintre urmăritorii ei au fost de părere că a prins-o de minune. Nu a existat fericire mai mare pentru ea decât cea de a deveni mamă, având în vedere cât de mult s-a chinuit să rămână gravidă.

După o pauză destul de lungă, Mara Bănică și-a făcut revenirea în cel mai frumos mod posibil și anume a acceptat să facă parte din proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Într-un interviu pe care l-a acordat recent și unde a discutat despre show, sinceră din fire ea a mai dezvăluit și cum anume a ajuns la final prietenia cu Bianca Drăgușanu, care pe atunci era împreună cu Victor Slav și care a avut o escapadă amoroasă cu Adrian Cristea.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunăm și începeam și o tocăm. Noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit. Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult. Eu am avut și cu Oana Român un conflict fățiș. Din clipă în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol”, a spus Mara Bănică, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Dan Negru, despre Revelionul 2023: „Mulțumesc pentru toți anii ăștia”
Dan Negru, despre Revelionul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.