Viviana Sposub a oferit recent un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are cu George Burcea, fostul soț al Andreeei Bălan, cu care este împreună de aproape doi ani și pe care l-a descris ca fiind bărbatul ideal, în ciuda imaginii pe care unii oameni și-au făcut-o despre el. De asemenea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a spus că își dorea copii pe la vârsta de 20 ani, doar că între timp s-a răzgândit și a spus și de ce anume.

Viviana Sposub, despre relația pe care o are cu George Burcea

De când a participat la emisiunea Bravo, ai stil, unde a ajuns și în finală, viața Vivianei Sposub este una destul de aglomerată. Cu toate aceste, tânăra încearcă să își lase timp și pentru a-l petrece alături de partenerul ei de viață și de fiicele lui și ale Andreei Bălan cu care iubita actorului se înțelege de minune și de la care a recunoscut că a avut multe de învățat.

De exemplu, pe vremea când avea doar 20 de ani, prezentatoarea își dorea din tot sufletul ei să devină mamă și voia să aducă pe lume vreo cinci copii. Petrecând timp cu fiicele partenerului ei de viață și văzând cât de multe responsabilități implică viața de părinte, dar și că totul se învârte în jurul copiilor atunci când ai, nu își mai dorește neapărat să rămână însărcinată.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, ea a mai povestit și că în scurt timp vor împlini doi ani de relație și, de asemenea, a spus lumii întregi că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația lor, deși actorul îi dădea multe semne că o place și că își dorește ceva mai mult de la ea. Viviana Sposub a mai povestit și că George Burcea este bărbatul ideal, în ciuda a tot ceea ce s-a scris și s-a zis despre el până acum, fiind și foarte mulțumită de faptul că el îi este mereu alături, o susține și o înțelege în tot ceea ce face. Șatena crede că și el o laudă la fel de tare precum o face și ea, deoarece se potrivesc în orice ar face.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură!

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a declarat Viviana Sposub, pentru cancan.ro.


„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.