Fiul lui Haziran și al lui Luis Gabriel a împlinit o lună de când a venit pe lume și de când a reușit să îi facă pe părinții lui cei mai fericiți și bogați oameni din lume, din punct de vedere sufletește. Aceștia nu au putut lăsa o zi atât de importantă să treacă neobservată așa că au postat niște mesaje emoționante pe rețelele, iar bonus Haziran le-a arătat fanilor ei și burtica, la patru săptămâni după ce a născut.

A trecut o lună de când Haziran și Luis Gabriel au devenit părinți

Ziua în care a venit pe lume fiul lor a fost una dintre cele mai importante din viața lui Haziran și a partenerului ei de viață, Luis Gabriel. A deveni părinți atât de tineri a fost o binecuvântare pentru ei, mai ales că și-au dorit din tot sufletul ca lucrurile să stea în felul acesta. De asemenea, nici faptul că s-a îngrășat destul de mult în perioada sarcinii nu a fost problemă pentru iubita lui Luis Gabriel pentru care cel mai important lucru a fost că băiatul lor a venit pe lume perfect sănătos, deși au existat complicații la naștere.

Cineva nu s-a temut să se ia de burtica pe care o are acum, la patru săptămâni, iar ei nu i-a fost deloc rușine să apară așa pe rețelele sociale și le-a transmis haterilor că este ceva normal să arate așa, pentru că burta a crescut în nouă luni și nu se poate da atât de ușor, în câteva zile așa cum ar vrea unii. În plus, a făcut chiar și un TikTok, pentru a le arăta oamenilor că este mulțumită de felul în care arată și că face eforturi considerabile pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Au fost și persoane care nu au fost chiar atât de dure cu vedeta și i-au transmis că este frumoasă fix așa cum este, ba chiar i-au scris și câteva gânduri bune legate de faptul că fiul ei și al manelistului a împlinit deja patru săptămâni. Joseph Luis Tiago a avut parte chiar și de o mică petrecere pe care mama lui a organizat-o așa cum a știut ea mai bine, după ce a declarat că a trăit cea mai frumoasă lună din viața sa, după ce a devenit părinte.

Sursa foto (c): Haziran/InstaStory

‘’E normal să rămân și cu burtică și cu kilograme în plus, fiindcă am dat naștere unui suflet! Burta crește în 9 luni, nu ai cum să o dai jos în câteva săptămâni! Trezirea! Nu este nicio rușine’’, a notat Haziran, în mediul online.

Citeste si:
Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose imediat după ce a născut. I-au...
Ce i s-a întâmplat lui Theo...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.