Adina Buzatu a recunoscut, în fața întregii lumi, că doi dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de la noi din țară sunt datori la ea, dar nu i-a învinovățit pe aceștia, ci a spus clar că are momente în care ea însăși uită să mai facă calculele. Ce alte dezvăluiri interesante a făcut vedeta.

Ce cântăreți au datorii la Adina Buzatu

Adina Buzatu a acceptat invitația Oanei Radu de a merge în platoul emisiunii „Detectorul de minciuni”, pe care o moderează pe YouTube și unde a avut invitați care mai de care mai intersanți până acum. Oricui îi trece pragul, frumoasa cântăreață le adresează întrebări picante cărora trebuie să le răspundă, inițial cu da sau nu, iar mai apoi sunt rugați să detalieze, dacă subiectul este unul care o pune pe jar. Odată ajunsă în fața artistei, Adina Buzatu a fost și ea luată la întrebări de către gazdă.

Printre curiozitățile pe care le-a avut Oana Radu s-a aflat și cea legată de datorii. Ei bine, invitata a fost întrebată dacă vreo vedetă de la noi din țară are vreo datorie la ea, iar după ce a ezitat puțin a spus că atât Bogdan de la Ploiești, cât și Alex Velea îi datoreză niște bani, dar a ținut să menționeze și faptul că nu este vina nicunuia dintre ei, pentru a nu se interpreta de către cei de acasă, ci doar vina sa, din simplul motiv că uită adesea să mai facă toate calculele necesare.

„Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele.Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui. Nu mi s-a întâmplat să nu îmi dea niciodată banii înapoi”, a declarat Adina Buzatu, în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni.

În cadrul aceleiași emisiuni, creatoarea de modă a spus și că sunt multe vedete de la noi care achiziționează tot felul de produse de la ea în rate, deși ar avea bani să le plăteacă pe loc, iar ea explicat și de ce anume se întâmplă lucrurile în felul acesta. Adina Buzatu a mai recunoscut și faptul că a primit mai multe avansuri, de-a lungul timpului și că a rămas prietenă cu persoanele respective.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

„Cu 99% din ei am rămas prietenă. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de soțul sau iubitul unei prietene”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.