Fiul lui Alexandru Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său, care nu este deloc una bună, de la un timp. Marele actor nu se mai poate deplasa de unul singur și are nevoie de îngrijiri din partea celor dragi. Infectarea cu coronavirus a avut un impact negativ asupra sa și de durată, iar oamenii care îl iubesc se tem că acestea sunt ultimele lui zile în viață.

Fiul lui Alexandru Arșinel; "Tata nu se mai poate deplasa!”

Alexandru Arșinel are probleme serioase de sănătate de la un timp, iar de când s-a infectat cu COVID-19, problemele au început să se agraveze. Medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință, pentru ca actorul să rămână în viață și i-au oferit, de asemenea, cele mai bune îngrijire. Toate par, însă, a fi în zadar. Marele actor este din ce în ce mai rău, iar fiul său a dat detalii despre felul în care se simte, după ce a fost internat într-un loc special pentru cei care au probleme locomotorii.

Se pare că deși fanii lui au crezut că actorul este pe moarte, situația nu este chiar atât de gravă pe cât pare, acesta fiind internat din pricina unor probleme pe care le are la călcâie din cauza unor isacre. Cei dragi au considerat că va fi mult mai bine îngrijit într-un cămin pentru persoanele în vârstă decât acasă.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște isacre, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să e vindece.'', a declarat Cristian Arșinel, pentru Antena Stars.

Chiar dacă din punct de vedere al sănătății nu îi merge deloc bine, cea mai mare bucurie a fiului lui Alexandru Arșinel, dar și a celor apropiați este că actorul încă este bine din punct de vedere mental, glumește în felul în care o făcea pe vremea când era tânăr și nu își imagina că va ajunge în starea în care este acum și, de asemenea, îi recunoaște pe cei din jurul lui. La final, Cristian Arșinel a ținut să precizeze că nu știe pentru cât timp va sta în spital tatăl său, dar cert este că va avea nevoie de o recuperare îndelungată.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.