Alexia Eram are planurile de viitor bine stabilite și, spre surprinderea tuturor nu vrea să fie ea cea care se ocupă de afacerea familiei. Partenera de viață a lui Mario Fresh a spus că mai degrabă și-ar dori să calce pe urmele mamei sale, ci nu pe ale tatălui său, pe motiv că iubește să fie în lumina reflectoarelor.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să spreia afacerea familiei

Fiica Andreei Esca a absolvit de curând facultatea ”University For the Creative Arts” din Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice, motiv pentru care multă lume a crezut că se va ocupa de afacerea familiei, ceea ce nu se va întâmpla. Tânăra nu și-a propus lucrul acesta momentan, ci ar vrea să facă un master sau un curs, dorind să meargă mai departe tot social media.

Alexia Eram adoră să fie în lumina reflectoarelor și implicit în centrul atenției și de aceea nu se vede neapărat administrând un business, ci să aibă propria sa emisiune întocmai ca femeia care i-a dat viață, pe care o respectă și fără de care unii oameni sunt de părere că tânăra nu ar fi reușit nimic în viață. Mulți i-au spus că banii și faima famei sale au ajutat-o enorm, pentru că în realitate ea nu știe să facă nimic și nu are niciun talent, dar ea nu pune la suflet cuvintele gurilor rele, ci își vede liniștită de viață.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business”, a declarat Alexia Eram, pentru ego.ro.

Alexia Eram este, de asemenea, foarte pasionată de make up și vrea ca pe viitor să meargă pe acest drum și, de ce nu, să își facă o linie de cosmetice. Fiica prezentatoarei de știri a reușit să facă tot ceea ce și-a propus până la momentul actual și este convinsă că va reuși și de acum înainte. Faptul că a făcut și un curs de automachiaj i-a dat o și mai mare încredere în ea că va reuși în acest domeniu.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice. Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj, așa că cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție”, a mai zis tânăra pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.