Vlăduța Lupău a recunoscut, în fața camerelor de filmat, faptul că a greșit foarte mult în momentul în care s-a grăbit să le judece pe femeile gravide care se plângeau de tot felul de stări, dar și de dureri. Artista avea impresia că persoanele respective nu fac altceva decât să exagereze, iar acum în ultima lună de sarcină, a realizat că lucrurile nu stau chiar așa și că într-adevăr este greu să fii în situația lor.

Vlăduța Lupău a judecat greșit femeile gravide

A mai rămas doar o lună până în momentul în care Vlăduța Lupău îl va aduce pe lume pe fiul ei și al lui Adi Rus, iar din câte a povestit chiar ea, în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, greul d-abia acum începe pentru ea. Deși în lunile în care au trecut nimic nu i s-a părut greu, ci mai degrabă o binecuvâtare, acum lucrurile nu mai stau deloc așa. Cântăreața are momente în care nu se mai poate mișca sau să se aplece, motiv pentru care are în permanență nevoie de ajutor.

Se consideră, cu toate acestea, o femeie norocoasă pentru simplul fapt că are alături de ea un partener precum Adi Rus care o ajută să se încalțe și să se descalțe, de exemplu, dar care este și acolo zi și noapte pentru ea. Cântăreața a vorbit și despre durerile îngrozitoare pe care le are, dar nu regretă nimic, pentru că știe că a mai rămas puțin până când va deveni mamă pentru prima dată, iar acest lucru este suficient pentru ea. De asemenea, ea le-a vorbit fanelor sale, în urmă cu câteva zile, că nu face nimic special pentru a se menține în formă în această perioadă, nici măcar puțină mișcare.

„Până acum vreo trei săptămâni, nu am avut absolut nimic. Am cântat nopți, până la 4-5 dimineața, nu am avut absolut nimic. Și am zis că femeile care zic că e greu aberează.

Dar, așa s-a schimbat treaba. Mi se pare că nu mai pot să mă mișc. De aplecat, nu mai pot să mă aplec, am noroc cu Adi, care mă ajută să mă încalț, să mă descalț. Dorm mai greu. Un pic dacă stau în picioare, trebuie să mă așez jos. Dacă stau jos, mă doare spatele. Oricum o dau, nu e bine”, a declarat Vlăduța Lupău în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Partenerul ei de viață, Adi Rus, este cel care își face și cele mai multe griji și nu știe cum să o mai ajute pe viitoarea mămică. Acesta s-a apucat de citit tot felul de cărți, pentru a merge la ea cu informații care să o ajute să aibă un comportament potrivit în sarcină. Artista ține cont de sfaturile sale și este fericită pentru faptul că are atât de mare grijă de ea în astfel de momente în care nici măcar nu se mai poate mișca.

Citeste si:
Ce meserie ar fi avut Denis Hanganu, dacă nu era actor: „O spun...
Ce meserie ar fi avut Denis...

„Cred că Adi este cel mai panicat dintre noi doi. Citește mult, vine și îmi spune informații. Eu când îmi zic rugăciunile, mă așez în genunchi, ‘Te rog, nu ți le mai spune în genunchi, că îl apeși’. Are tot felul de observații”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.