Selly este unul dintre idolii tinerei generații de la noi din țară. Acesta a început să facă vlog încă de pe vremea când era doar un copil, iar în toți acești ani a strâns o avere considerabilă de mai bine un milion de euro, la care mulți tineri de vârsta lui nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În timp ce unii sunt invidioși pentru faptul că a făcut avere destul de ușor și îl critică pentru asta, alții se bucură pentru succesul lui și îl felicită din suflet.

Selly, un om norocos din multe puncte de vedere

Selly nu doar că este unul dintre cei mai iubiți vloggeri de la noi din țară, dar este și unul dintre cei care au cei mai mulți urmăritori și nu poate decât să fie mândru de reușitele sale. Mulți l-au întrebat de-a lungul timpului cum anume a reușit să câștige atât de mulți bani de pe canalul lui de YouTube, iar artistul a considerat că a venit vremea să discute despre acest lucru într-un vlog pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube.

Cunoscutul vlogger a spus că meritul pentru activitatea sa din mediul online și în special de pe YouTube nu se datorează neapărat faptului că a avut noroc, ci datorită faptului că a muncit din greu pentru visurile sale. După ce a făcut aceste afirmații, el a spus că ar fi ipocrit să spună că nu a avut și puțin noroc, pentru că lucrurile s-au așezat în așa fel încât lui să fie bine. De asemenea, a spus că a avut noroc și că s-a apucat de ceea ce face de acum câțiva ani, când era mic și a reușit astfel să acumuleze multe informații.

„Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc.

Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. (…) Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu. Eu eram foarte tânăr vloggingul abia începea și am avut unitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani și învățam foarte repede.Ăsta a fost norocul meu.”, a declarat Selly, pe YouTube.

Deși pare că a câștigat foarte mulți bani încă de la începurile carierei sale, el a recunoscut că a avut o vreme în care nu scotea mai mult de 50 de dolari pe lună. Atunci îi aprecia, dar acum nu s-ar mai putea obișnui cu asta.

Citeste si:
Cum își împacă Selly partenera de viață. Vloggerul, secretul unei...
Cum își împacă Selly...

„La vremea respectivă, primii bani însemnânau 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. Cel mai tare sentiment! ” a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.