Selly a făcut patru accidente în decursul a 24 de ore, iar mai apoi a decis să le povestească fanilor lui cum au stat, de fapt, lucrurile prin intermediul unui vlog. Tânărul și prietenii lui au avut parte de o zi plină de întâmplări neplăcute, iar vloggerului nu i-a venit să creadă cât de mult ghinion poate avea într-o singură zi.

Selly, despre cele patru accidente pe care le-a făcut

Andrei Șelaru, cunoscut de toată lumea drept Selly, nu are prea mare noroc în trafic, fiind implicat în mai multe accidente de-a lungul timpului. De asemenea, acestuia i s-a luat și permisul, dar nu îi este rușine să recunoască asta în fața lumii. După ce a trecut prin tot felul de momente neplăcute de când și-a luat carnetul de conducere și până acum, recent avut parte de cele mai ghinioniste 24 de ore din viața lui și, după cum chiar el a zis, multe ghinioane mici sparg un ghinion mai mare și era curios să știe ce lucru mai rău de atât i s-ar fi putut întâmpla.

Ei bine, acesta se afla în drum spre un concert în Bacău, moment în care a dat într-o groapă, iar janta mașinii sale s-a spart. Mai apoi, l-a sunat pe unul dintre prietenii lui, Mădălin, care i-a sărit în ajutor și datorită căruia a ajuns la timp la concert, spre bucuria fanilor care îl așteptau cu sufletul la gură. Cel care s-a oferit să îl ducă în București după concert a fost Gami. Aceștia au mers la vulcanizare, janta a fost reparată, iar mașina lui Gami a început să aibă și ea la rândul ei probleme.

”Mă așteptam să fie un pachet de nervi Gami, ceea ce nu s-a întâmplat. El știa de problema aia pentru că i s-a mai întâmplat și lui. (…) S-a trezit din somn, și-a făcut un duș și a venit după noi. (…) În cele din urmă, mașina a fost ridicată cu plaforma”, a povestit Selly pe vlog.

După ce au dat nas în nas cu oamenii legii care i-au spus să mute mașina și când, în sfârșit, au reușit să o parcheze, mașina a început să se miște de una singură și a lovit o altă mașină care se afla în fața. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit, dar Selly crede că a avut parte de cele mai ghinioniste 24 de ore din viața sa.

„Mașina a luat-o ușor, ușor, ușor. Până să urce el înapoi în mașină și să apuce de volan, bolidul lui a lovit altă mașină parcată. Nu a fost cine știe ce lovitură, nu zic la caterincă… Până la urma mașina lui Gami a fost dusă la București cu platforma, iar noi am plecat de acolo cu un taxi”, a mai zis vloggerul, pe canalul lui de YouTube.

Citeste si:
Cum își împacă Selly partenera de viață. Vloggerul, secretul unei...
Cum își împacă Selly...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.