Selly a făcut o serie de declarații inedite despre relația pe care o are, deja de patru ani, cu Smaranda. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în perioada liceului, iar de atunci sunt de nedespărțit și au planuri serioase de viitor împreună, tânărul fiind foarte recunoscător pentru faptul că are alături de el o parteneră de viață precum ea.

Selly, despre nunta cu Smaranda

Selly și Smaranda Știrbu au aproximativ patru ani de relație. Aceștia au ajuns să formeze un cuplu, încă de pe vremea când încă erau la liceu și stăteau în aceeași bancă. Unii au fost de părere că povestea lor de iubire nu va fi una de durată, dar se pare că s-au înșelat serios în acest sens, deoarece anii au trecut, iar ei au rămas tot împreună și sunt mai fericiți pe zi ce trece. Având în vedere că au o relație de lungă durată, el primește foarte des întrebări legate de căsătorie în interviurile pe care le acordă, iar recent a oferit un răspuns amplu și sincer în acest sens.

Din punctul lui de vedere, căsătoria este mai mult ceva simbolic, deoarece nu crede foarte tare în actul în sine. Vloggerul a spus că este foarte posibil ca la un moment dat să ajungă și în acel punct al vieții lor în care să pășească împreună în fața ofițerului de stare civilă și în fața altarului, dar ei preferă să nu grăbească întregul proces, ci să lase lucrurile să vină de la sine, pentru că așa este firesc, cel puțin în cazul lor.

În plus, Selly a povestit că lui îi place foarte tare faptul că are alături de el o parteneră care este la fel de ocupată ca și el și care luptă pentru a-și face propriul ei drum în viață. Tânăra este studentă la Medicină, învață foarte mult și are zile în care termină treaba mai târziu decât iubitul, mai ales că se află în sesiune, iar presiunea este una și mai mare. Artistul a mai dorit să scoată în evidență și faptul că deși relația lor este una aproape perfectă, sunt mult prea tineri și au o grămadă de lucruri de făcut până vor ajunge să facă nunta despre care toată lumea îi întreabă.

”Toată lumea mă întreabă asta. Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri. Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu.”, a declarat Selly, conform celor de la click.ro.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.