Irina Rimes a avut un parcurs în carieră despre care ar putea scrie foarte ușor o carte. Drumul ei a fost unul plin de suișuri și coborâșuri și recunoaște că a făcut și anumite greșeli pe care acum, ajunsă la maturitate, încearcă să le repare. De exemplu, artista și-a sacrificat relația cu părinții de dragul carierei, după ce viața ei s-a schimbat într-un moment cu totul și cu totul neașteptat.

Ce moment i-a schimbat viața Irinei Rimes

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și aproape că nu există om care să nu fi auzit de ea sau care să nu fi ascultat măcar una dintre piesele sale. Nu mai este un secret pentru nimeni că pentru a ajunge unde este acum, cântăreața a fost nevoită să facă o mulțime de sacrificii, a muncit din greu și a suferit, dar nu regretă niciun pas făcut în drumul spre succes, pentru că în caz contrar nu ar mai fi luat naștere piesele pe care le cunoaște toată lumea și pe care le cântă cu tot sufletul în timpul concertelor.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Irina Rimes a recunoscut că există un moment cheie din trecut, în care viața sa a luat o altă întorsătură. Vedeta mergea cu părinții ei pentru a se înscrie la facultate în Chișinău, iar pe drum au luat niște persoane la ocazie, persoane care au avut un rol important în viața ei, pentru că erau profesori la Conservator și au reușit să le deschidă ochii părinților artistei, pe care i-au sfătuit să se gândească serios la viitorul fiicei lor.

„În drum spre Chișinău, unde mergeam să dăm la facultate, am luat doi oameni pe drum, la ocazie. Întâmplător, erau profesori la Conservator și au spus, ‘De ce vreți să stricați drumul fetei? Daca fata cântă și vrea să facă asta, de ce nu mergeți să o dați la Conservator?’.

Cumva, ăla a fost momentul în care totul s-a schimbat și părinții mei au decis să mergem la Conservator. Eu, atunci, îmi lăsam părinții să decidă. Și din respect pentru deciziile lor și pentru că își doresc ce e mai bun pentru mine. Poate pentru că eram prea cu capul în nori și cineva trebui să mă aducă cu picioarele pe pământ…”, a declarat Irina Rimes, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

De asemenea, cântăreața a recunoscut faptul că a avut un preț toată notorietatea de care s-a bucurat și de care încă se bucură. Cântăreața a fost nevoită să își sacrifice relația cu părinții de dragul carierei sale, iar de la un timp încearcă să repare greșelile pe care le-a făcut în trecut, din simplul fapt că și-a dat seama cât de importat este timpul petrecut cu cei dragi. Irina Rimes nu doar că nu mai ajungea pe la casa părintească, dar nici nu le mai răspundea atât de des la telefon, fapt pe care îl regretă.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„Eu am avut atât de mult de muncă, ca dacă nu aveam treabă de făcut cu familia sau cu anumiți oameni…Dacă nu ești în programul meu, scris în agendă, nu exiști. A existat perioada asta în care m-am îndepărtat, pentru că nu erau în agendă. Au venit ei către mine, nu eu către ei, pentru că m-au înțeles”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.