Irina Rimes a oferit, în cel mai recent podcast în care a fost invitată, detalii neștiute din viața de familie. În copilărie, artista nu a primit atât de multă atenție pe cât și-ar fi dorit și a scos la iveală anumite aspecte despre felul în care a trăit, iar unii au rămas mască în fața declarațiilor pe care le-a dat.

Irina Rimes, detalii despre viața de familie

Cântăreața de peste Prut a avut parte de o copilărie normală, dar nu îi este rușine să discute despre lucrul acesta ori de câte ori are ocazia. De exemplu, Irina Rimes a spus că părinții ei nu au făcut niciodată vreun gest tandru în fața ei, nici măcar nu s-au sărutat, iar acest lucru nu poate fi uitat de îndrăgita artistă. Vedetei i s-a părut ciudat când a văzut că alți părinți se îmbrățișau și se sărutau, având în vedere că acasă nu observase toate aceste lucruri.

„Eu nu i-am văzut vreodată pe mama și pe tata să se ia în brațe și să se sărute pe gură. Și în momentul când am văzut alți oameni făcând chestia asta, mi s-a părut… m-am supărat! «Dar părinții mei de ce nu fac asta?»”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcast-ului moderat de Adrian Artene.

Irina Rimes a povestit, în cadrul unui interviu, că la ei în familie iubirea a fost un subiec tabu, iar ei au început să își spună că se iubesc, în momentul în care cântăreața și părinții ei au ieșit în lume și au văzut că iubirea este un lucru normal, la fel cum este trasmiterea ei. De asemenea, acum crede că este indicat să transmiți cuiva ce simți pentru ea și chiar sănătos, iar ei au încercat să se educe în acest sens. La final, Irina Rimes a spus că părinții ei au lucrat și au fost mult prea departe de ei, ca să îi învețe ceea ce nu știau deja și se pare că au învățat împreună lucrurile acestea.

„La noi a fost tabu iubirea în familie. Noi am început să ne spunem «te iubesc» în momentul în care am ieșit în lume și am văzut la alți oameni că iubirea e un lucru normal. E normal să îți spui «te iubesc», ba chiar se cere să spui din când în când «te iubesc». Și noi ne-am educat abia când ne-am civilizat, să spunem așa.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Pentru că părinții mei au lucrat prea mult și au fost prea departe de noi să ne învețe lucrurile astea, nici ei nu le știau. Ei le-au învățat acum, împreună cu noi!”, a mai zis asta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.