Antonia a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre mutarea în România, despre cum a decis să nu se mai întoarcă în SUA, dar și despre mama ei care nu s-a mai recăsătorit după ce s-a despărțit de tatăl ei. Partenera de viață a lui Alex Velea a fost mereu apropiată de părinții ei care deși au fost duri cu ea, au au pregătit-o pentru viață și le este recunoscătoare pentru asta.

Antonia, despre mometul în care a decis să se mute în România

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar asta nu înseamnă că a scăpat de criticile dure venite din partea oamenilor din jurul ei, mai ales când a venit vorba de limba română. Cântăreața nu reușește nici acum, după ce au trecut ani buni de când s-a mutat în București, să vorbească atât de bine limba, dar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că a locuit pânâ la vârsta de 18 ani în SUA, unde a și învățat.

În ceea ce îi privește pe părinții ei, aceștia i-au fost mereu alături și i-au oferit o educație strictă, dar cu toate acestea artista a simțit că poate vorbi cu ei despre orice. Privind în urmă, ea a înțeles că s-au comportat într-un fel sănătos cu ea, iar partenera de viață a lui Alex Velea încearcă să facă același lucru și cu copiii ei, pe care îi iubește nespus și pe care se bucură că îi poate vedea împreună.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei”, a declarat Antonia, pentru ego.ro.

Cei care i-au dat viață au decis să se separe, la un moment dat, iar oricât de greu i-ar fi fost artistei, nu s-a considerat niciodată în măsură să îi judece pentru deciziile pe care le-a luat. Pentru Antonia, a fost suficient să știe că aceștia sunt fericiți chiar și unul fără altul. În cadrul aceluiași interviu, șatena a vorbit și despre mutarea sa în România. Ea a ajuns în București pentru a-și vedea familia, nu pentru a rămâne, dar planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de aici, așa că a ajuns să se mute în Capitală. Artista nu a avut deloc o părere bună despre acel oraș, mai ales că vedea doar oameni triști pe străzi, imagine cu care nu era deloc obișnuită.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

„Nu am considerat vreodată că sunt în măsură să judec deciziile părinților mei, îmi doream să îi știu bine și fericiți pe amândoi, așa că am acceptat situația. Eu am venit în România sa îmi revăd familia de aici și am rămas, pentru că am început job-uri ca model și apoi am început cariera muzicală. Nu obișnuiam să vin, de altfel, de la 6 la 18 ani am fost în Statele Unite ale Americii.

Am venit să îmi revăd familia de aici, dar îmi amintesc cât de surprinsă am fost de diferența mare dintre România și State: oamenii mai triști, mai încruntați, orașul care arăta foarte gri. A fost destul de șocant și mi-a luat foarte mult să mă obișnuiesc.”, a mai zis Antonia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.