Alex Velea și Antonia nu au timp de vacanțe vara aceasta, iar artistul a povestit de ce anume au ajuns să nu se poată bucura de câteva zile departe de casă și, poate, fără grija copiilor. În plus, viitorul soț al Antoniei a vorbit și despre botezul copiilor care nu a avut loc încă și despre care oamenii din jurul lor își pun tot felul de întrebări.

Alex Velea și Antonia, lipsiți de timp pentru vacanțe

Au trecut mai bine de zece ani de când Antonia și Alex Velea au decis să dea o șansă relației lor, într-o perioadă în care niciunul nu era prea bine din punct de vedere emoțional. Deși nimeni nu dădea șanse poveștii lor de iubire, aceștia au reușit să le demonstreze tuturor faptul că sunt un cuplu puternic, iar între timp și-au făcut și o familie frumoasă și au adus pe lume doi copii, pe Dominic și Akim.

Recent, Alex Velea a oferit un interviu sincer, unde printre altele a fost întrebat dacă vreunul dintre copiii lor le moștenește talentul. Artistul a oferit un răspuns afirmativ, spunând că atât cei doi băieți ai lor, cât și fiica Antoniei din prima căsătorie sunt extrem de talentați, dar crede și că este mult prea devreme să își dea seama dacă asta își vor dori să facă în viață.

„Amândoi. Toți trei, de fapt. Și Maya cântă și dansează. Încă e prematur să spunem dacă o să facă asta în viață. Până la urmă, o să facă ce-și doresc ei”, a declarat Alex Velea, pentru click.ro.

Mai mult de atât, cântărețul a recunoscut că vara asta, cel puțin, nu au timp să se bucure nici măcar de o vacanță, deoarece muncesc foarte mult. Atât el, cât și Antonia sunt tot timpul pe scenă, mai ales după terminarea celor doi ani de pandemie, în care au luat o pauză fără să își dorească lucrul acesta neapărat.

„Încă nu. Muncim mai mult. Întruna. Mâine, cânt la Târgoviște, poimâine, sunt în București (n.r săptămâna trecută). După asta, plecăm în Padova. Avem un concert în Italia. Ne întoarcem luni. (n.r.27 iunie)”, a adăugat artistul.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...


Fanii sunt curioși și când va avea loc botezul fiilor lor, iar el a recunoscut că nu s-au gândit încă la acest aspect, mai ales că a fost perioada în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe țara noastră și nu au avut când să planifice marele eveniment și se tem că din toamnă perioada aceea grea va reveni.

„Încă nu ne-am gândit. N-am pus o dată sau ceva pentru că a fost perioada pandemică, în care n-am știut exact ce se întâmplă. Și, dacă de la toamnă o să fie cum se preconizează, o perioadă iar nașpa, știi…”, a mai zis iubitul Antoniei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.