Antonia a vorbit despre momentele delicate din relația ei cu Alex Velea și într-un moment de sinceritate a povestit și cum au reușit să mențină vie flacăra iubirii lor, în ciuda faptului că au fost nevoiți să treacă și prin multe momente grele împreună, mai ales la începuturile relației lor, când erau urmăriți și judecați pentru fiecare mișcare pe care o făceau.

Antonia, despre momentele delicate din relația cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea au o relație de ani buni, timp în care au reușit să își construiască o familie frumoasă și să aducă pe lume doi copii superbi cărora încearcă să le ofere totul muncind din greu. Cei doi nu sunt implicați doar în viața de familie, ci și în carierele lor. Fiecare dintre ei încearcă să se mențină în topurile muzicale și să își mulțumească fanii din toate punctele de vedere, mai ales că unii dintre ei sunt și foarte curioși și vor să afle cât mai multe lucruri despre viața lor privată.

Într-un interviu pe care frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea l-a acordat, a vorbit despre modul în care decurg lucrurile în relația lor și a recunoscut că ambii sunt puțin geloși, dar în limita plăcută, cea în care le pasă unul de celălalt. De asemenea, Antonia a spus că micile conflicte apar între ei de la lucruri care nu sunt deloc serioase, ci mai degrabă unele banale. În plus, cântăreața a zis că acestea se sting repede, pentru că își dau seama că nu sunt deloc importante, iar de cele mai multe ori oboseala este cea care își spune cuvântul.

„Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a declarat Antonia, pentru unica.ro.

Oricât de bine le-ar fi acum, cei doi îndrăgostiți nu pot uita momentele prin care au trecut la începuturile carierei lor, pe vremea când erau urmăriți și judecați pentru orice gest sau mișcare greșită pe care îl făceau, iar acest lucru le afecta relația, fără să realizeze lucrul acesta. A durat o vreme, după care și-au dat seama că mai importată decât orice pe lume este relația lor și au reușit să depășească orice obstacol din calea lor.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a mai povestit ea, pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.