Deși are are buni de relație cu Alex Velea, foarte puțini știu cum se înțelege Antonia cu părinții artistului. Ei bine, pentru cei care au fost curioși în ceea ce privește acest aspect, cântăreața a vorbit în cel mai recent interviu pe care l-a acordat despre relația pe care o are cu aceștia.

Antonia a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui Velea

Având în vedere că au doi copii care au în permanență de cineva care să aibă grijă de ei, multe concerte și în general un program extrem de încărcat, Antonia și Alex Velea au avut mereu nevoie de cineva care să le țină locul cu brio, iar aceștia au fost părinții lui. Cântăreața se înțelege de minune cu aceștia și le este recunoscătoare pentru tot ceea ce au făcut pentru familia lor. Faptul că atât tatăl lui Alex Velea, cât și mama lui le sunt un mare ajutor în ceea ce privește creșterea lui Dominic și a lui Akim este foarte important pentru Antonia și nu a ezitat să vorbească despre lucrul acesta, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

“Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită. Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte.”, a declarat Antonia, pentru unica.ro.

De asemenea, frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea a vorbit și despre momentul în care el i-a cunoscut pe părinții ei. Artista a dat de înțeles că aceștia s-au cunoscut natural, la ceva timp după ce ei au început să formeze un cuplu.

“Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească.”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Ca în orice cuplu și în al lor mai există discuții în contradictoriu, dar cel mai important este faptul că de fiecare dată reușesc să treacă peste momentele grele din viața lor și să meargă înainte. Cei doi îndrăgostiți privesc încrezători în viitor, mai ales că urmează să facă și nunta pe care nu doar familia lor o așteaptă, ci și sutele de fani, încă de pe vremea când artistul a postat filmarea în care a cerut-o în căsătorie pe Antonia, sub pretextul că s-au adunat acolo pentru a filma un podcast.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.