Antonia este mama a trei copii superbi și a povestit cum este viața sa în prezent, mai ales de când a obținut custodia comună a fiicei sale din prima căsătorie, Maya, iar aceasta petrece tot mai mult timp în București. Fata ei și a lui Vincenzo Castellano se înțelege de minune cu cei doi băieți pe care îi are alături de Alex Velea, Dominic și Akim, care o iubesc la rândul lor enorm.

Antonia, despre viața cu trei copii

Antonia se consideră o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere, mai ales datorită faptului că poate petrece mai mult timp alături de toți cei trei copii ai ei, după ce a obținut custodia comună. De asemenea, se bucură și de faptul că micuții eu o relație atât de bună, se iubesc și au grijă unii de ceilalți. Întrebată cum este viața de mamă cu trei copii, partenera de viață a lui Alex Velea a explicat că nu este deloc una ușoară, dar că în același timp nu există nimic mai frumos pe lume și nici nu și-ar imagina că ar putea trăi altfel.

„Ufff, nu e ușor. Dar, în același timp, e atât de frumos. Să fiu mamă este cel mai frumos lucru din lume, chiar mă simt binecuvântată”, a declarat Antonia, pentru unica.ro.

În plus, faptul că toți cei trei copii ai ei au vârste diferite, acest lucru este o reală provovare pentru frumoasa artistă, pentru că fiecare dintre ei își dorește altceva, iar ea încearcă să fie o mamă bună pentru fiecare dintre ei. Antonia a mai povestit că secretul constă în faptul că știe când să își ia rolul de părinte în serios și când să le fie o adevărată prietenă copiilor ei, cu care să poată vorbi orice și alături de care să petreacă timp de calitate.

Alex Velea, iubitul ei, dar și tatăl copiilor săi, este alături de ea la orice pas, o susține în orice demers și știe extrem de bine să o înțeleagă, ceea ce contează pentru cântăreață. Este recunoscătoare pentru faptul că a găsit o persoană precum el cu care se va căsători în viitorul apropiat și pe care îl iubește la fel ca în prima zi, deși au trecut ani buni de când formează unul dintre cele mai frumoase și puternice cupluri din România.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Ei sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare, însă mă ajută că avem o comunicare deschisă, că știu când să fiu mamă și când prietenă, când trebuie să îmi impun punctul de vedere spre binele lor. Și, foarte important, Alex îmi este alături, mă susține. Facem o echipă minunată împreună și din acest punct de vedere ”, a mai zis cântăreața pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.