Traiul departe de casă nu îi este străin Irinei Rimes, care a plecat încă de la o vârstă fragedă de lângă părinții ei, care nu au susținut-o de la începutul carierei. Aceștia nu au crezut că ea va ajunge unde este acum, dar acum ambii sunt mândre de performanțele artistei. Într-un podcast în care basarabeanca a fost invitată a vorbit despre cât de grea i-a fost viața de casa părintească.

Cum este traiul departe de casă pentru Irina Rimes

Irina Rimes a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și s-a făcut remarcată pentru prima dată, când a lansat piesa Visele. Înainte de a se muta în România și de a-și începe cariera muzicală în țara noastră, cântăreața a trecut prin mai multe etape, mai ales că nu era prea mare când a decis să își viața în propriile mâini și se descurce de una singură.

Deși la vremea respectivă a plecat din casa părintească fără să privească în urmă, acum recunoaște că îi este dor de ai ei și îi este recunoscătoare mamei sale pentru faptul că îi aduce tot ceea ce are nevoie, ori de câte ori merge pe la ea.

„Mi-e dor de casă. Am tot ce îmi trebuie. Mama îmi aduce tot, absolut tot. Și halva și bomboane «Bucuria», mi-e plină casa de bomboane. De asta nu duc lipsă deloc, ba chiar îi spun «Mama, nu mai face pentru că vreau să rămân slabă, nu vreau să mă îngraș!»”, a declarat Irina Rimes, în podcast-ul realizat de Adrian Artene.

Artista duce dorul casei în care a crescut, deși de la o vreme își vede tot mai des părinții, pentru că merg ei să o viziteze la București. Cântăreața își amintește cu drag de vremurile în care era doar un copil și a recunoscut faptul că a vărsat lacrimi amare, când părinții săi au tăiat 12 dintre cireșii pe care îi aveau în curte, deoarece erau bătrâni și nu mai dădeau roade. Din când în când, Irina Rimes se gândește la faptul că vor fi nevoiți să vândă casa din Republica Moldova, deoarece fratele ei s-a mutat deja în București și crede că în aproximativ cinci ani, același lucru îl vor face și cei care i-au dat viață.

„Mi-e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine, dar de casă… mi-e dor! Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși, i-au tăiat că erau bătrâni.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

De casă mi-e dor și stau și mă gândesc câteodată dacă o să vindem casa părintească sau nu, pentru că fratele meu s-a mutat în București și cred că eu le mai dau 5 ani părinților mei. Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.