Medicii i-au pus diagnosticul lui Cătălin Botezatu, după ce ce acesta a ajuns din nou la spital. Acestuia i s-au interzis anumite alimente și trebuie să își schimbe total stilul de viață, fapt cu care nu este mulțumit, dar nu are de ales, ci trebuie să respecte toate inducațiile cadrelor medicale.

Cătălin Botezatu a primit diagnosticul din partea medicilor

Cătălin Botezatu a avut zilele acestea parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa, după ce a avut privilegiul de a-și prezenta colecția de haine la Monaco, eveniment în cadrul căreia a făcut chiar și o donație în scop caritabil. Nu a fost pentru prima dată când a luat parte la un astfel de eveniment, dar de data aceasta a fost ceva special, pentru că a avut ocazia să îi și îmbrace pe o parte dintre invitați.

Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, creatorul de modă nu poate spune că îi merg lucrurile ca pe roate și din punct de vedere al sănătății. Se pare că acesta a primit un diagnostic dur din partea medicilor, după ce a ajuns din nou pe mâna lor și a oferit câteva detalii despre ceea ce i s-a întâmplat, dar și despre regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze, pentru care starea lui să nu se agraveze.

Cea mai mare bucurie legată de această situație neplăcută din viața sa este legată de faptul că nu a fost nevoit să se opereze și de data aceasta, ci doar să nu mai consume produsele pe care i le-a indicat medicul. Ei bine, Cătălin Botezatu are o pancreatită acută și a fost nevoit să renunțe la prăjituri, băuturi alcoolice și alte lucruri de genul acesta. El trebuie să țină regimul respectiv timp de aproximativ două luni, dar deja au trecut primele patru săptămâni.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

Citeste si:
Despre Cloud PACS: cum pot utiliza medicii această tehnologie în...
Despre Cloud PACS: cum pot...


”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.