Cătălin Botezatu a avut o prezentare de modă la Monaco și este foarte mândru de reușita sa. Creatorul de modă a oferit chiar și un interviu despre frumoasa experiență de care a avut parte, s-a bucurat și pentru că a fost un sponsor important pentru eveniment, dar și pentru că a donat una dintre creațiile sale.

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la Monaco

Bucurie mare pentru Cătălin Botezatu care deși nu s-a aflat pentru prima dată la Monaco, a fost extrem de fericit pentru faptul că și-a putut prezenta colecție de haine, că i-a îmbrăcat pe unii dintre cei mai importanți oameni de la marele eveniment, dar și pentru faptul că a donat una dintre rochiile sale în scop caritabil. Ei bine, creatorul de modă a povestit cum a fost în seara cu pricina și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, când a menționat că pentru decor s-au folosit în jur de patruzeci de mii de flori și trandafiri.

Celebrul bal al Prinților și Prințeselor s-a desfășurat la Hotel Hermitage, în cea mai frumoasă sală din clădire, după părerea lui Botezatu, care este de părere că este un privilegiu că a putut fi la Monaco și că a avut un rol atât de important.

”Am avut privilegiul să fiu la balul de la Monaco. Uitați-vă aici, este o nebunie. Peste patruzeci de mii de fire de trandafiri și de alte flori. Este o sală minunată, cea mai frumoasă din Hotel Hermitage, unde s-a desfășurat celebrul bal al Prinților și Prințeselor. Aici am avut o prezentare de modă. Am avut această șansă, să fac o prezentarea de modă”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru fanatik.ro.

Nu este pentru prima dată când merge la balul respectiv, dar faptul că s-a desfășurat într-un loc atât de frumos precum Hotelul Hermitage și că au luat parte nume mari din Operă, dar și cântăreți celebri, balerini, oameni de artă este mare lucru pentru el. Cunoscutul designer a avut onoarea de a-i îmbrăca pe cei mai importanți diintre ei, iar asta este cea mai mare mulțumiore a sa legată de eveniment.

Citeste si:
Minimalism în modă: trucuri pentru a te îmbrăca simplu și elegant
Minimalism în modă: trucuri...

”Mă bucur să fiu din nou la acest bal, la Monaco. De data aceasta, la Hotel Hermitage, cu Orchestra Națională a Carabinierilor din Italia, alături de nume mari din Operă, cântăreți celebri, balerini, oameni de artă. Am realizat costumele pentru cei de aici, și iată, sunt onorat să mă număr printre sponsorii acestui eveniment”, a mai zis Botezatu pentru sursa citată.

De asemenea, acesta a donat o rochie în scop caritabil și a fost impresionat de cât de multe persoane au donat și cât de mulți bani s-au strâns.

”La Fundația Prințesei de Monaco, mă număr printre cei care au donat caritabil, o rochie. Donațiile sunt uluitoare pentru că pornesc de la câteva mii de euro și ajung la 38 000 de mii de euro și lista continuă. Diamante și tiare donate de firme scumpe la prețuri mari pentru acest bal”, a adăugat creatorul de modă.

Citeste si:
Cum să alegi rochia de banchet perfectă pentru tine
Cum să alegi rochia de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.