Showbiz 9 Mai 2022 16:38 de Diana Oprișan
Una dintre cele mai mari dorințe pe care le are Cătălin Botezatu este cea de a se muta definitiv din România, la bătrănețe. Acesta s-a gândit și unde anume ar vrea să își petreacă restul vieții.

Cătălin Botezatu, despre plecarea lui din țară

Cătălin Botezatu este decis să plece din țara noastră cât mai repede cu putință, iar în acest sens și-a făcut deja planurile, dar și achizițiile necesare. Acesta nu vrea să îmbătrânească în România, ci să se bucure de acești ani într-un loc de vis, de care s-a îndrăgostit și unde crede că va fi fericit în adevăratul sens al cuvântului. Bali este locul pe care creatorul de modă îl vede potrivit pentru a-și vedea visul cu ochii și deja s-a pregătit financiar. După ce a făcut aceste afirmații, mulți au ajuns să se întrebe din ce va trăi acolo, dar el s-a asigurat că îi va fi extrem de ușor și a strâns bani necesari.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a muncit din greu, iar la vârsta pe care o are ar putea să stea liniștit, fără să muncească, dar acest lucru nu se va întâmpla. Acesta a decis să își continue activitatea, deși s-ar putea opri aici. Ei bine, Cătălin Botezatu vrea să se ocupe cu deschiderea unui hotel boutique, odată cu stabilirea în țara de care s-a îndrăgostit și unde se vede trăind mereu. Planurile și le-a făcut deja și nu există cale de întoarcere în acest sens, mai ales că iubește enorm să călătorească și a mers în aproape toate colțurile lumii.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.