Cătălin Botezatu a postat o imagine care a reușit să stârnească un val de reacții în mediul online. Unii au crezut imediat că și-a făcut o operație estetică, în timp ce alții doar au zic că și-a editat în exces fotografia. Care a fost reacția creatorului de modă, în urma acuzațiilor primite.

Cătălin Botezatu le-a dat replica gurilor rele

În urmă cu câteva ore, fostul jurat de la „Bravo, ai stiil!” a publicat o imagine în care mult mai tânăr decât este, de fapt, iar oamenii care îl urmăresc au remarcat acest lucru destul de repede. Cei mai mulți dintre aceștia nu s-au putut abține și i-au dat numeroase mesaje de hate, pe care nu doar că le-a băgat în seamă, dar pe care a ales să le și comenteze mai apoi.

Ei bine, în urma zvonurior legate de intervențiile estetice pe care le-ar fi suferit, Cătălin Botezatu a oferit o declarație în care a spus clar că nici măcar un filtru nu a folosit în imaginea respectivă, scoțând în evidență faptul că are zile în care pur și simplu arată bine. Mai mult de atât, el a recunoscut că a utilizat nici fiole primite de la o prietenă care îl ajută în ceea ce privește aspectul pielii sale.

„Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere! Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Creatorul de modă a atras atenția că la o privire mai atentă, i se pot remarca și ridurile pe care ke pe față și pe care nu a încercat să le acopere în niciun fel.

„Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii… Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față!”, a mai spus el, conform aceleiași surse.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.