Bogdan Ioan Furtună a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, susținând faptul că vedeta i-a cerut o anumită sumă de bani în ideea în care dacă ar fi primit-o, nu ar mai fi făcut publice anumite informații despre el. În urma unor declarații pe care medicul respectiv le-a făcut, scandalul a luat amplore și chiar dacă partenera de viață a lui Alex Ashraf nu a dat niciun detaliu în acest sens, scandalul dintre ei continuă, iar bărbatul a oferit noi detalii șocante.

Oana Zăvoranu a șantaj un medic și a fost mai apoi dată în judecată

Oana Zăvoranu este implicată într-un nou scandal, după ce a fost acuzată de către medicul Bogdan Ioan Furtună că l-ar fi șantajat cu o sumă imensă de bani. Recent, acesta a dat noi detalii despre ceea ce s-a întâmpla între ei și a povestit de unde a început totul. În urmă cu câțiva ani, acesta a acceptat să să fie administrator al clinicii pe care o deținea vedeta, chiar dacă știa despre ea faptul că este o persoană mai dificilă.

A vrut să colaboreze cu ea, deoarece era vorba despre un proiect medical, dar a renunțat la acesta cu puțin timp înainte de a prelua funcția de director medical al Spitalului Clinic Colentina.

„În anii 2017-2018 am fost administrator al clinicii care era deținută de doamna Oana Zăvoranu, deși se cunoaște faptul că este o persoană un pic mai dificilă, am acceptat această colaborare pentru că era vorba despre un proiect medical. După un an, înainte de preluarea funcției de director medical al Spitalului Clinic Colentina am renunțat la colaborare. Există o lipsă de constanță pe care asociații acestei societăți o au”, a declarat Bogdan Ioan Furtună, pentru Antena Stars.

De asemenea, medicul a povestit că una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut a fost să se ducă la notar și să semneze pentru faptul că ar fi primit banii pe care Oana Zăvoranu îi datora, pentru a recunoaște un presupus prejuduciu. Tot el a spus că nu a existat o constantă în declarațiile pe care soția lui Alex Ashraf le-a făcut și că s-a răzgândit ușor de la sume mai mari, la sume mai mici.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile și dacă Oana Zăvoranu va decide să spună ceva în apărarea ei, dar cert este că lucrurile nu merg deloc în direcția bună.

„Eu nu trebuia să mă duc la notal să semnez un document care să ateste că mi-a dat bani, ca să recunosc un presupus prejudiciu, iar eu am clarificat și către organele abilitate, am solicitat și avocatului și persoanelor implicate să se demonstreze acel prejudiciu. (...) Referitor la sume, este clar că nu a fost o constantă în declarațiile doamnei Zăvoranu și s-a răzgândit ușor de la sume mai mari, la sume mai mici”, a adăugat acesta.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.