Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de către medicul Bogdan Furtună, care a acuzat-o de faptul că l-a șantajat cu o anumită sumă de bani, doar pentru a nu porni un întreg scandal în presă. De asemenea, acesta a dat și primele declarații, unde a spus clar și care este suma de bani care i-a fost cerută, dar și ce ar fi pățit în cazul în care nu respecta toți pașii.

Oana Zăvoranu, dată în judecată de un medic

Un întreg scandal a izbucnit între Oana Zăvoranu și medicul Bogdan Furtună, după ce acesta a declarat că partenera de viață a lui Alex Ashraf l-ar fi șantajat cu o sumă de bani imensă și după ce a decis să o dea în judecată, pentru a răspunde pentru faptele sale. Vedeta a fost așadar trimisă în judecată de Curtea de Apel București, iar avocata medicului a mărturisit că actrița voia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu.

Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Voia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, de la Baroul București, pentru cei de la evz.ro.

La scurt timp, după ce s-a răspândit vestea că a dat-o în judecată, medicul a dat și primele declarații despre cele întâmplate și a povestit că amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagini, motiv pentru care nu a putut sta cu mâinile în sân, dar nici nu a vrut să scoată din buzunar în primă fază 800.000 de euro, iar mai apoi 300.000 de euro.

Vedeta nu a comentat în niciun fel, până în momentul de față, incidentul, dar oamenii care sunt la curent cu cele întâmplate așteaptă cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat la rândul lui Bogdan Furtună, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.