Margherita de la Clejani a fost pedepsită aspru de lege, după ce acum ceva timp a produs un accident, după ce s-a urcat la volan la scurt timp după ce a consumat substanțe interzise. Inițial, aceasta nu primise o pedeapsă atât de dură, dar mai apoi a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să o judece din nou, iar în felul acesta a primit o sentință definitivă mult mai aspră.

Margherita de la Clejani, pedepsită dur de lege

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să se ocupe de cazul vedetei care a fost prins conducând drogată și care a produs un accident, să o judece din nou și să îi fie modificată sentința. Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel din București, au decis ca Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, să primească pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Inițial, aceasta primise o amendă penală în valoare de 16.000 de lei, echivalentul a 200 de zile de închisoare, dar magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta comisă.

”Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, în proces, conform fanatik.ro.

Mai mult de atât, dacă în trecut i se interzisese să mai urce la volan timp de un, acum interdicția i s-a prelungit la trei ani de la data rămânerii definitive a deciziei.

”Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, scrie în decizia instanței.

Citeste si:
Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la...
Despărțirea de Babs l-a făcut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.