Lidia Buble a decis să plece într-o vacanță alături de iubitul ei, pe care în țara noastră îl ține ascuns de ochii lumii și le-a demonstrat fanilor ei că nu are deloc gusturi rele când vine vorba de alegerea destinațiilor perfecte. Artista se distrează într-un loc de vis, unde nu a mai fost de ani buni și de unde a postat o mulțime de imagini pe rețelele sociale.

Lidia Buble, vacanță alături de iubit

Lidia Buble muncește din greu și se implică în tot felul de proiecte, dar nu uită niciodată să își lase timp și pentru ea. Artista iubește să călătorească, iar de data aceasta a ales o destinație de vis în care așa cum era de așteptat, nu a plecat de una singură, ci însoțită de partenerul ei de viață pe care îl ține ascuns de ochii lumii și despre care nu a dat deloc detalii, cel mai probabil, pentru că vrea să se bucure în liniște de relația lor, fără a fi nevoiți să dea explicații.

Ei bine, Lidia Buble a plecat pe una dintre cele mai iubite și cunoscute plaje din Grecia, un loc pe care cântăreața îl adoră la rândul ei și unde a fost pentru prima dată pe la vârsta de 14 ani. S-a bucurat din suflet că de data aceasta are mai mult timp, pentru a se bucura de plajă și pentru a vizita locuri în care nu a mai avut ocazia să stea mai mult de câteva ore, dar cel mai important este că îl are alături pe partenerul ei de viață.

Cântăreața a lăsat toate grijile acasă și și-a propus să se bucure de această vacanță, să profite de fiecare clipă la maxim, dar nu uită să le arate fanilor ei de pe rețelele sociale imagini de vis din locurile în care a mers, pe care le apreciază și care îi fac să își dorească să viziteze și ei acele plaje superbe. Cel mai probabil, zilele acestea, artista va mai vizita și alte locuri din Grecia, iar admiratorii sunt extrem de curioși dacă, totuși, până la urmă va posta o imagine și cu iubitul ei.


"Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată am venit când aveam vreo 14 ani (...) Nu am avut timp să vizitez. Apoi am mai venit o dată, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte puțin. Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită că sunt aici. Este prima mea vacanță din vara asta, am să încerc să profit de fiecare clipă la maxim. Vreau să mă bucur de această vacanță.", a spus Lidia Buble, pe Instagram.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.